metalshow

MasterCard şi TIFF, un scenariu de 10

· MasterCard a sărbătorit zece ani de parteneriat alături de Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).
· Pentru a marca momentul de nepreţuit, MasterCard a surprins invitaţii TIFF cu un concert oferit de Carla`s Dreams, transmis în direct pe pagina oficială de Facebook și urmărit de peste 53.000 de fani.
· „La Puerta Abierta” (Uşa deschisă), în regia Marinei Seresesky, a fost filmul preferat al publicului şi a fost recompensat cu Premiul Publicului, oferit de MasterCard.

Cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat în perioada 27 mai şi 5 iunie, a avut o semnificaţie specială pentru MasterCard, marcând zece ani de parteneriat. De 10 ani prezent pe scena TIFF, MasterCard susține cinematografia și oferă soluții inovatoare de plată pentru toți cinefilii prezenți în cadrul festivalului pentru o experiență de Neprețuit™.


Din 2006, compania este parte integrantă în dezvoltarea TIFF şi, împreună cu organizatorii, aduce în faţa publicului cele mai noi tehnologii de plată şi îi oferă acestuia momente memorabile în faţa marilor ecrane şi nu numai.

Pentru a sărbători un deceniu de colaborare, MasterCard a organizat binecunoscuta petrecere de neuitat din deschiderea Zilelor Filmului Românesc, iar momentul culminant al serii a fost concertul oferit de Carla’s Dreams pentru toţi invitaţii TIFF. Vedete precum Andreea Ibacka, Cabral, Amalia Enache sau Diana Cavallioti s-au bucurat de melodii celebre precum „Eroina”, „Te rog” sau „POHUI”. Mai mult, acestea au fost ascultate live de peste 53.000 fani, pe pagina oficială de Facebook MasterCard. Clipul video:

„De 10 ani, suntem alături de TIFF şi susţinem industria cinematografiei, din dorinţa de a oferi entuziaştilor de film momente de Nepreţuit™. De 10 ani, MasterCard este cardul preferat al festivalului. De 10 ani, creştem împreună şi ne dorim să ducem această poveste mai departe! Pentru că filmul regizat de MasterCard şi TIFF are toate ingredientele unei producţii de succes: dăruirea «actorilor» şi buna cooperare dintre aceştia, precum şi dorinţa comună de a oferi spectatorilor o experienţă de neuitat.”, a declarat Diana Tănase, Marketing Manager România, în cadrul MasterCard.

Şi la această ediţie, MasterCard a fost vocea celor prezenţi la festival şi a acordat una dintre cele mai apreciate distincţii ale festivalului – Premiul Publicului. În acest an aniversar, „La Puerta Abierta” (Uşa deschisă), în regia Marinei Seresesky, a fost ales cel mai îndrăgit film proiectat în cadrul TIFF.

Pentru a încuraja publicul să voteze filmul preferat, MasterCard a oferit premii zilnice şi a pregătit surprize pentru toţi spectatorii care au plătit cu cardul MasterCard sau Maestro pe durata festivalului, la casieriile de bilete TIFF, la Casa TIFF şi TIFF Shop sau prin intermediul www.biletmaster.ro şi al aplicaţiei TIFF. Zece cinefili au fost recompensaţi cu  tenişi ediţie specială MasterCard – TIFF, iar alţi norocoşi au avut ocazia de a participa la petrecerea MasterCard.

TIFF Lounge, locul pasionaţilor de film

Zilnic, în perioada 30 mai – 5 iunie, fanii festivalului au avut ocazia să afle secrete din culise, direct de la invitaţii speciali, în TIFF Lounge powered by MasterCard. În prima zi de festival, lista întâlnirilor a fost deschisă de către Nae Caranfil, care a povestit despre cel mai nou film al său, 6,9 pe scara Richter, prezentat în premieră mondială în deschiderea TIFF. Ziua a continuat cu discuţii alături de celebrul astronaut Dumitru Prunariu, fostul director al festivalului de la New York – Richard Pena şi regizorul Mad Max: Fury Load – Iain Smith.

Cea de-a doua zi l-a pus pe Mihai Chirilov, Director Artistic TIFF, faţă în faţă cu întrebări despre selecţia de filme din acest an, iar actorul din „Son of Saul”, film recompensat cu Oscar pentru Cel mai bun film străin, Levente Molnar şi-a mărturist micile secrete şi care au fost reacţiile după câştigarea celebrei distincţii. În cea de-a treia zi, publicul a avut ocazia de a sta de vorbă cu regizorul şi preşedintele TIFF – Tudor Giurgiu.

Zilele Filmului Românesc au fost deschise de o discuţie cu echipa filmului „Câini”: Bogdan Mirică, Vlad Ivanov, Gheorghe Visu şi Raluca Aprodu, continuând cu o întâlnire cu Cristi Puiu, regizorul „Sieranevada”. Actriţa Carmen Galin a povestit despre cariera construită pe parcursul a 30 de ani, iar Mădălina Ghenea a desluşit detalii despre aventura în lumea cinematografiei şi despre filmările alături de staturi internaţionale precum Michael Caine sau Owen Wilson, dar şi planurile de viitor ale actriţei.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania a avut loc în perioada 27 mai – 5 iunie, la Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *