Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Masinile de spalat Hotpoint. Un ajutor in curatenia de primavara

Noua gamă de mașini de spălat rufe de la Hotpoint se remarcă prin cea mai mare performanță de spălare. Ciclul pentru spălarea rufelor albe acționează eficient atât pentru protejarea țesăturii cât şi în păstrarea albului iniţial.

Vă pregătiți să separați hainele de vară de cele de iarnă? Nu ezitați să clătiți hainele care au fost “trecute în rezervă” toată iarna cu ajutorul programului rapid. Programul de clătire a fost îmbunătățit prin folosirea unei cantități suplimentare de apă la ultima fază de spălare pentru diluarea și îndepărtarea facilă a resturilor de detergent şi murdărie din fibrele ţesăturii ceea ce ajută la îndepărtarea particulelor de praf / murdărie cu până la 50% mai eficient. Astfel, veți reda prospețimea hainelor fără a le afecta culorile. 

În plus, pete greu de îndepărtat precum vinul roșu, ciocolata sau cărbunele sunt îndepărtate datorită sistemului inteligent de alternare a temperaturilor și număprului de rotații.

Descriere:
• Capacitate de încărcare 6 kg
• Viteza maximă de centrifugare 1200 rpm
• Clasa energetică: A+
• Display big digit
• Programe speciale: Woolmark Platinum Care, Antialergii, Antipată, Auto curățare, Ciclu eco
• Opțiuni speciale: Child lock

Curățenia de primăvară? O plăcere, cu ajutorul tehnologiei moderne care lucrează pentru a vă economisi timp și pentru a păstra hainele curate și colorate mai mult timp.

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *