free download 78 travel guides written by experts

Masini de 10 milioane de Euro la cel mai mare eveniment

auto-moto al anului

4Tuning Days şi SMAEB au loc simultan la Romexpo peste două săptămâni

În premieră naţională, iubitorii de maşini şi motociclete au ocazia să participe la cel mai mare salon auto-moto al anului 2008. La Complexul Romexpo Bucureşti, pe 15 şi 16 martie, vor avea loc simultan 3 expoziţii de motorsport: 4Tuning Days, cea mai mare expoziţie de maşini modificate din Europa de Est, SMAEB, Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti şi, în premieră naţională, prima expoziţie de rally – Rally Days. Timp de două zile, în luna martie, vizitatorii şi amatorii sporturilor cu motor vor putea admira la Romexpo peste 250 de maşini modificate şi autoturisme echipate de raliu, noi modele sport de uzină, cât şi 400 de motociclete, ATV-uri şi scutere.

În cadrul 4Tuning Days, vizitatorii vor lua parte la primul târg de tuning din România – mai mult de 70 de firme specializate din ţară şi străinătate îşi vor prezenta oferta în materie de fiţe pentru maşini. De la jante din carbon, motoare modificate şi portiere lamborghini, până la kituri de exterior futuriste şi vopsele de tip cameleon, toate vor putea fi admirate şi pozate în cadrul 4Tuning Days. Mai mult, toate firmele de car-audio de pe piaţă vor veni cu produse de ultimă generaţie (playere, subwoofere, multimedia) şi maşini de show.

Tot la 4Tuning Days, cele mai modificate maşini din România la exterior, interior, motor şi sistem de sonorizare vor participa la competiţii şi concursuri jurizate. Categoriile de concurs vor fi – BEST CAR, BEST EXTERIOR, BEST INTERIOR, BEST PAINT, BEST ENGINE (motor) şi BEST AUTOHTONĂ (cea mai bună maşină de provenienţă autohtonă). Tot în cadrul târgului de tuning vor fi competiţii de car-audio, Miss 4tuning, concursuri de ATV şi Scutere, iar, în premieră naţională, prima maşină specializată pe derapaje laterale (drift) condusă de un român în campionatele internaţionale, va face o reprezentaţie pentru public.

“4Tuning Days a devenit deja o tradiţie. Suntem la ediţia cu numărul 3 a celei mai mari expoziţii de gen din România. Mai mult, ne-am dorit ca anul acesta să aducem maşinile lângă motociclete. Şi am reuşit. Împreună cu SMAEB şi expoziţia de Rally vrem să dăm naştere unui nou concept de eveniment – tot ce poate visa un om în materie de auto, moto şi racing, în acelaşi loc, cu un singur bilet” a declarat Graţian Sonu, organizator 4Tuning Days.

Pe lângă expoziţia de maşini modificate care va umple pavilioanele 14-17 vizitatorii vor putea asista la demonstraţii de îndemânare cu ATV-ul, cascadorii cu motocicleta şi îndemânare auto. Printre mărcile de maşini modificate pe care publicul le va putea admira la 4Tuning Days se numără Ferrari, Porsche, Lamborghini, fără să lipsească însă şi Loganul autohton cu zeci de mii de euro investiţi în aspect şi performanţă.

Pavilionul central va fi ocupat de expoziţia de motociclete. La SMAEB 2008 se anunţă în jur de 400 de motociclete cu tot atâtea fete frumoase. Cei mai cunoscuţi dealeri moto din România vor aduce ultimele modele pe două sau trei roţi. Nu vor lipsi motocicletele fabricate pe comandă, chopperele, cele de viteză şi curse, dar nici motocicletele clasice. Alături de motoare, vor fi prezente toate firmele de echipamente şi accesorii, consumabile sau şcoli moto.

“SMAEB-ul nu mai are nevoie de nici o prezentare. La a VI-a ediţie putem spune că salonul este în pas cu creşterea motociclismului în România, fiind un barometru fidel al dezvoltării acestui segment. Împreună cu 4Tuning Days şi expoziţia de Rally am reuşit integrarea cu succes a trei mari pasiuni într-un eveniment de o amploare unică”, spun organizatorii SMAEB & 4Tuning Days.

În domeniul raliului, vor fi prezente echipe din CNR, alături de cei mai mari piloţi din România, cum ar fi Dan Gârtofan, campionul naţional. Publicul va avea ocazia să vadă live maşinile de raliu care aleargă în campionatele naţionale şi internaţionale. “Domeniul raliului în România este chiar mai vechi decât domeniul tuning sau moto. Cu ocazia 4Tuning Days vrem să aducem cei mai tari piloţi din România în faţa publicului, împreună cu bolizii lor care câştigă premii în campionate. Vrem să contribuim la dezvoltarea pasiunii pentru motorsport, împreună cu 4Tuning şi SMAEB. Odată lumea raliurilor alăturată maşinilor modificate şi motocicletelor puternice, tabloul destinat pasionaţilor este complet. Sunt sigur că va fi cel mai reuşit eveniment de acest gen din România de până acum” au adăugat organizatorii.

Ca şi la ediţiile precedente, expoziţiile auto-moto sunt un prilej de a admira bolizi pe 2 sau 4 roţi, dar, pentru mulţi dintre spectatori reprezintă şi o ocazie de a admira cele mai frumoase modele din România.

Miss 4tuning – concursul de frumuseţe al hosteselor, va atrage atenţia bărbaţilor de la maşini, mai ales că, în mod tradiţional, sunt prezente alături de acestea figuri feminine cunoscute din lumea mondenă a capitalei cât şi vedete din pictorialele revistelor pentru bărbaţi.

La 4Tuning Days, alături de maşini, vor fi prezente atât figuri feminine cunoscute din lumea mondenă a capitalei cât şi vedete din pictorialele revistelor pentru bărbaţi.

Preţul unui bilet la acest eveniment “3 în 1” este estimat la 12 RON, valabil pentru toate cele 3 expoziţii. Programul va fi 10-20.

Bucuresti, 3.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *