free download 78 travel guides written by experts

Masina Oficiala Media Music Awards 2014

Mercedes-Benz România a susținut cei mai importanți artiști ai momentului în cadrul Media Music Awards

· Mercedes-Benz a fost Maşina Oficială a Media Music Awards, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Romȃnia.
· Delia, Puya, Adrian Sînă, CONNECT-R, Andra, Vunk, Cargo, Holograf și-au făcut apariția la ceremonia Green Carpet în automobile Mercedes-Benz.
· Artistul What’s Up a primit trofeul Fastest Climber din partea Mercedes-Benz pentru melodia „Taxi” care a urcat vertiginos în preferințele românilor.

Pe 18 septembrie, în Sibiu, Mercedes-Benz România i-a condus la Gala Media Music Awards pe cei mai populari artiști muzicali din România. În calitate de Maşina Oficială a evenimentului, Mercedes-Benz le-a asigurat celebrităților prezente aici deplasări confortabile şi luxoase la bordul elegantelor autoturisme Clasa A, Clasa C și Clasa V.

În cadrul Galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări în ultimele 12 luni, conform monitorizării realizate de Media Forest. Mercedez-Benz România a apreciat și premiat noua generație de muzică preferată de români, oferind trofeul Faster Climber pentru artistul What’s Up și succesul fantastic pe care îl are melodia sa, „Taxi”. La acest eveniment de amploare din Sibiu, desfășurat pe o scenă amplasată în Piața Mare, au luat parte peste 30.000 de spectatori.

„Media Music Awards, prin promovarea celor mai ascultate piese, a reprezentat pentru noi ocazia potrivită pentru a lua Pulsul noii generații în muzică – cum spune și sloganul Clasei A – și pentru a fi alături de artiștii momentului, punându-le la dispoziție mașini elegante și confortabile care să-i conducă pe scenă. Îi felicităm pe toți participanții și, în mod special, pe What‘s UP pentru trofeul Fastest Climber. Credem că melodia Taxi care i-a adus premiul, ar fi sunat altfel dacă s-ar fi gândit la Mașina Oficială a evenimentului. La drumul aparent lung și fără o destinație precisă, cu certitudine What‘s UP ar trebui să aleagă un Mercedes-Benz. Ne bucurăm că Mercedes-Benz i-a putut asigura cel mai lin și plăcut transfer către acest trofeu!”, a declarat Valeriu Zaharia, Sales and Marketing Manager Cars Mercedes-Benz România.

Delia, Puya, Adrian Sînă, CONNECT-R, Andra, Vunk, Cargo, Holograf, Liviu Teodorescu, Alina Eremia sau What‘s UP sunt doar cȃteva vedete care au coborât din autoturismele Mercedes-Benz la acest eveniment.

Mercedes-Benz Clasa A, precum și cele mai recente modele, autoturismele Clasa V și Clasa C, au fost la dispoziția vedetelor și organizatorilor pentru ca aceștia să beneficieze de confort și siguranță în fiecare moment. În plus, modelele Mercedes-Benz – Clasa GLA și Clasa CLA – au fost expuse în Piața Mare din Sibiu pentru ca cei interesați să le poată studia în detaliu dotările și funcționalitățile.

Mercedes-Benz Clasa A reprezintă „pulsul“ unei noi generații de mașini, transmițând emoții puternice prin design sau prin motorizările foarte performante. De asemenea, Mercedes-Benz Clasa C este un model de referință pentru segmentul său, ce dispune de dotări tehnice inovatoare, fiind un simbol al confortului, rafinamentului și eleganței. Prin intermediul noii Clase V, Mercedes-Benz setează noi standarde în segment, datorită design-ului și inovațiilor prezente în premieră la bord.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

Bucuresti, 25.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *