free download 78 travel guides written by experts

Masina de spalat vase compacta Bosch a castigat premiul “Best of Best Interior Innovation 2011”

În ianuarie 2011, concernul Bosch Electrocasnice a fost premiat la Köln pentru una dintre maşinile de spălat vase compacte, Bosch ActiveWater Smart. Premiul “Best of Best Interior Innovation 2011”, oferit de către Consiliului de Design German, a fost acordat produselor pentru casă din toate segmentele acestei industrii – de la mobilier, la aparate de iluminat sau electrocasnice. Criteriile de selecţie au fost designul şi inovaţia produselor. Premiul a fost acordat în cadrul ceremoniei de deschidere a Târgului de electrocasnice "LivingKitchen".

Robert Sachon, designer şef şi Dietmar Turocha, director al departamentului Brand Management din cadrul Bosch Siemens Electrocasnice GmbH, au primit personal premiul. "Ne-a bucurat foarte mult atât faptul că am primit acest premiu pentru mai multe modele, cât şi că am fost singurul brand de electrocasnice nominalizat la Best of Best”, a declarat Robert Sachon. ’’Consider acest premiu ca o recunoaştere a eforturilor noastre de a crea un design specific bucătăriilor cu deschidere spre sufragerie. Am început de mult să lucrăm în această direcţie şi s-au făcut multe eforturi constante, care ne-au permis să oferim astăzi soluţii optime pentru a răspunde acestei tendinţe a bucătăriilor moderne.’’

Flexibilitate şi design modern

Consiliul German de Design, cunoscut pentru stricteţea standardelor sale, a inclus maşina de spălat vase Smart ActiveWater de la Bosch în clasamentul său cu 15 produse de top. Juriul german a apreciat calitatea şi faptul că aparatul Bosch dispune de un design simplu şi atemporal. Mai mult, ecranul central, încadrat pe ambele părţi de elemente de control simetrice, este tipic tuturor electrocasnicelor Bosch, ceea ce face mult mai uşoară familiarizarea clienţilor cu acest produs. Juriul a mai apreciat şi faptul că, datorită înălţimii reduse de 45 de cm, maşina de spălat vase poate fi amplasată aproape oriunde în bucătărie – la un nivel înalt, mediu sau mai jos – ceea ce oferă multă flexbilitate clienţilor şi contribuie la folosirea eficientă a spaţiului. Fie că se pune într-un dulap înalt, departe de accesul copiilor, sau într-o ’’insulă de gătit’’, alături de alte electrocasnice Bosch, această maşină de spălat vase poate fi amplasată lângă, sub sau deasupra unui cuptor, de exemplu. Imaginaţia este singura limită, iar această flexibilitate a fost punctată de juriu.

Premiată pentru design şi funcţii

În plus faţă de ergonomie și design modern, succesul maşinii de spălat vase compactă Bosch se bazează şi pe caracteristicile sale funcţionale. Gama Bosch Smart ActiveWater, cu noul sistem hidraulic, asigură utilizarea optimă de apă pentru a avea vase strălucitoare şi oferă o eficienţă maximă. Acestă maşină de spălat vase inteligentă necesită doar 0.63 kWh de energie electrică pentru a curăţa şase seturi standard de vase. Mai mult, alte funcţii speciale, cum ar fi VarioSpeed, ExtraDry, HygienePlus şi IntensiveZone oferă o gamă largă de opţiuni individuale. În România este disponibil modelul asemănător, de 45 centrimetri înălţime: : Bosch ActiveWater Smart SKE53M15EU.

Bucuresti, 16.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *