free download 78 travel guides written by experts

Masa de Paste se cinsteste cu vinuri pe masura

Românii se pregătesc intens pentru cea mai mare sărbătoare din an. Și o mare parte a pregătirilor se concentrează în jurul mesei tradiționale de Paști. Masa care trebuie sa cinstească nu doar sărbatoarea, ci și pe cei dragi strânsi în jurul ei.
Passionduvin.ro, magazinul virtual de vinuri alese, create și selecționate cu pasiune, recomandă trei sortimente de vinuri alese pentru fiecare dintre momentele principale ale oricărei mese de Paște.

Lângă aperitivele cu bogăție de brânzeturi, ouă încondeiate și verdețuri proaspete, merge un vin rose cu gust sec și ușor mineral: Domaine de la Fouquette – Rose Cuvée "Pierres de Moulin" (2012). Medaliat cu aur la Târgul de vinuri Paris 2013, poate fi un intro delicat și rafinat pentru un deliciu culinar desăvârșit. Pregătiți-vă, când îl gustați, să fiți teleportat în mijlocul unei livezi pline de fructe coapte.

Pentru a completa friptura de miel suculentă și bine asezonată cu mirodenii, recomandarea pasionaților de vin de la passionduvin.ro este un vin rosu de la Domaine La Millière – Chateauneuf du Pape Rouge Vielles Vignes (2008). O culoare plină de promisiuni care se va confirma de la prima inspirație a parfumului puternic, condimentat și complex, caracteristic pentru un Châteauneuf du Pape. O piesă de rezistență pentru preparatul principal al mesei de Paști. Un gust puternic și în același timp fin și catifelat, fără nicio ezitare un vin pentru momente privilegiate pentru persone avizate.

Iar la desert, ca să înnobileze pasca aromată și consistentă, încercați un rose Domaine Famillie Laurent – Saint-Pourçain Rosé "Tradition" (2012). Un vin surprinzător, al cărui buchet ușor fructat nu te face să te gândesti din primul moment că ai de-a face cu un vin sec, ușor afumat și chiar cu o notă de migdală. Un mod inspirat și rafinat de a încheia o masă cu adevărat de sărbătoare.

Passionduvin.ro vă așteaptă să descoperiți, pe lângă vinurile recomandate, și celelalte sortimente atent selecționate din crama virtuală precum și cosurile cadou pregătite pentru momentele festive sau pentru surprize inspirate oferite celor care merită.

Bucuresti, 11.04.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *