free download 78 travel guides written by experts

Maruta da (re)startul la Vacanta… Mare

Vineri, de la ora 16:00, la PRO TV

Vineri, 30 mai, de la ora 16:00, în cadrul ediției speciale La Măruta, Cătălin îi provoacă pe telespectatori să-și aducă aminte de Vacanța Mare. In platoul emisiunii, vor veni actorii Mugur Mihăiescu și Radu Pietreanu, membrii unuia dintre cele mai iubite grupuri umoristice din România.

Cei doi actori vor reedita cele mai amuzante momente din show-urile Vacanța Mare și vor readuce la viață personaje legendare precum cuplul savuros Leana și Costel sau eternul și fascinantul Garcea, polițistul rutier incult și neprietenos.

Show-ul de vineri cu Vacanța Mare promite momente pline de amuzament și improvizație, alături de care telespectatorii își vor reaminti cu plăcere replici celebre și vor revedea imagini din cele mai bune spectacole ale grupului umoristic.

În timpul colaborării cu PRO TV, grupul Vacanța Mare a realizat și două filme de lung metraj, “Trei frați de belea” și “Garcea și Oltenii”, ultimul deținând recordul pentru cel mai vizionat film de după 90’.

Pe lângă personajele Garcea, Leana și Costel, actorii Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au mai interpretat și alte roluri celebre. Un exemplu sunt personajele Boier Moftea și Vodă, care întruchipează imaginea ironică a domnitorului Ștefan cel Mare și a unuia dintre boierii săi, Moflea, sau Ungurul și Ardeleanul.

Bucuresti, 29.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *