free download 78 travel guides written by experts

Maruta are din nou plaja sa

Aşa cum a promis, şi în această vară, Măruţă dă startul la vacanţă, distracţie şi muzică bună, cu emisiunea „Plaja lui Măruţă”, difuzată la TVR 2, în direct de la malul mării începând de luni, 2 iulie, ora 10.10.

Deja a devenit o tradiţie ca în fiecare sezon estival, Cătălin să mute emisiunea sa din studioul TVR direct pe plajă. Singura diferenţă este că, de data aceasta, Măruţă vă invită în staţiunea Costineşti, la Obelisc.
Aici va fi locul din care, de luni până vineri, Cătălin şi invitaţii săi vor da startul distracţiei. Pe parcursul a aproape două ore, emisiunea va aduce tuturor atât de multă bună dispoziţie, încât promite să devină, în scurt timp, un reper major în programul telespectatorilor de pretutindeni şi al turiştilor de pe litoral.
Prima ediţie a acestui sezon îi va avea ca invitaţi pe membrii trupei 3rei Sud Est care, împreună cu Cătălin Măruţă, vor face o trecere în revistă a istoriei staţiunii Costineşti. Marţi, 3 iulie, invitatul special al emisiunii va fi Mihai Trăistariu care, în premieră, îşi va lansa pe Plaja lui Măruţă videoclipul melodiei „DIMMI SI O NO”.

Acesta este doar începutul pentru că, pe parcursul întregii veri, vor urma mulţi alţi invitaţi surpriză, după reţeta foarte simplă a succesului emisiunii: un prezentator haios, vedete îndrăgite dispuse să se lase antrenate în atmosfera estivală, muzică bună, ştiri de ultimă oră, surprize trăsnite şi reportaje inedite.

Ca dovadă că reţeta descrisă este una de succes stau audienţele record de anul trecut înregistrate de Plaja lui Măruţă la Neptun. Şi cum Cătălin este un perfecţionist în munca sa, este decis ca acum, la Costineşti, să depăşească recordurile de anul trecut.

Bucuresti, 29.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *