Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Marul fermecat a adus eliminarea unui nou concurent

Serghei a părăsit bucătăria MasterChef

Căutarea următorului MasterChef al României continuă! Probele inedite, testele sub presiune și strategiile concurenților au fost urmărite, în medie, de peste 1.4 milioane de telespectatori la nivel național, iar în minutul de aur, de la 21:40, aproape 1.8 milioane de telespectatori au prins gustul competiției.

MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 10 puncte de rating și 24.8% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 6.5 puncte de rating și 15.9% share.

În ediția de aseară, concurenții au fost provocați să deschidă încă o dată cutia misterelor. Spre surprinderea tuturor, au descoperit sub cutie multe mere! Proba de poveste, după cum a fost descrisă de Chefi, i-a provocat pe concurenții rămași în cursa pentru marele titlu să gătească un preparat care să pună în valoare fructele. Deși simplu la prima vedere, concurenții au aflat că nu au voie să gătească desert! La finalul probei, Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean au gustat doar trei preparate, cele mai aspectuoase dintre acestea. Claudiu, Iuliana și Andrei au fost nominalizați ca având cele mai atrăgătoare dish-uri. Câștigătorul probei a fost Andrei, la polul opus (concurenții cu cele mai slabe preparate) fiind Cristi, Ștefan și Mișa. Ca pedeapsă, cei trei au avut de spălat ustensilele și vasele tuturor concurenților.

Ediția a continuat cu o probă care le-a pus la încercare concurenților capacitatea de a reproduce un preparat, precum și capacitatea de memorare a ingredientelor. Andrei, câștigătorul primei probe, a avut de distribuit competitorilor săi cele trei tipuri de preparate pregătite în prealabil de jurații MasterChef. Fiecare dintre acestea avea un grad de dificultate diferit: Chef Adrian Hădean a optat pentru file de somon la tigaie, cu legume la grătar, rozmarin și salsa mediteranean, Chef Patrizia a pregătit piept de pui umplut cu prosciuto crudo și sos de ciuperci și smântână, în timp ce Chef Foa a ales pieptul de rață cu sos de portocale și mix de vinete cu ardei gras. Câștigătorii probei au fost Liviu cu un somon gătit impecabil, Kiki cu un piept de pui reprodus perfect și Andra cu un piept de rață care a respectat toate coordonatele dish-ului inițial.

Concurenții care nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor Chefilor au fost Mișa, Serghei și Cristi, fiind trimiși la testul sub presiune. Ei au avut o surpriză în momentul în care Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean le-au solicitat să nominalizeze încă trei concurenți, aflați la balcon, care să participe alături de ei la proba eliminatorie. Cristi l-a nominalizat pe Iulian, fiind sigur că această probă nu-l va pune în dificultate pe cel ales, iar Mișa l-a nominalizat pe Claudiu. Serghei l-a nominalizat pe Ștefan, menționând că alegerea unui concurent mai slab decât el îl va avantaja. Mișa, Cristi și Serghei au avut o surprinză în momentul în care au aflat că trebuie să gătească împreună cu persoana nominalizată. Dezamăgirea a fost sentimentul care l-a cuprins imediat pe Serghei, fiind nemulțumit de alegerea făcută. Cele trei echipe au avut de pregătit un preparat pe bază de măr, de data aceasta obligatoriu desert. Strategia de alegere a lui Serghei nu a funcționat, fiind desemnat cel mai slab concurent al probei, eliminarea din concurs fiind inevitabilă.

În această seară, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări o nouă probă a cutiei misterelor surprinzătoare: 21 de concurenți, dar 24 de cutii! În aceeași ediție, concurenții rămași în competiție vor primi vizita unor foști concurenți MasterChefi. Vor reuși oare să-i impresioneze pe aceștia cu preparatele lor?

MasterChef – Prinde gustul competiţiei, în fiecare luni și marți, de la 20:30, numai la PRO TV!

Bucuresti, 13.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *