free download 78 travel guides written by experts

Martisoare JUNK MADE in Laptaria lui Enache

Asociaţia EcoAssist va invita pe 1 martie, între orele 16:00 şi 20:00, în Clubul Lăptăria lui Enache din Bucureşti, la JUNK MADE de martisor, o expoziţie de mărţişoare lucrate din… ceea ce noi aruncam la gunoi.

Pentru aceasta editie a JUNK MADE, voluntarii EcoAssist au realizat mărţişoare din deşeuri care i-au inspirat cel mai mult: doze din aluminiu, capace din plastic, dopuri de plută, ziare sau cartoane vechi. Cu puţină

inspiraţie, au fost realizate atât modele clasice, precum trifoiul cu patru foi, potcoava sau coşarul, cât şi modele proprii.

„Totul a pornit de la ideea neobisnuita a unui membru al asociatiei, aceea de a realiza aranjamente de „Ghiocei la doză”. De altfel, acesta este motivul pentru care EcoAssist a lansat apelul public prin care am colectat dozele de alumniu de la consumatorii responsabili”, spune d-na Liana Buzea, Preşedinte EcoAssist.

Prin aceasta actiune, Asociatia EcoAssist doreste sa transmita mesajul ca, in plina criza ecologica si economica, ne putem bucura de momente speciale si putem darui cadouri speciale, utilizand in mod ingenios resurse care se afla la indemana oricui.

Printre cei care s-au alaturat eforturilor EcoAssist, se numara si artistele I.N.I. Tree si Ina Ella Cherim din Constanţa, precum şi forumul de artişti VisualArt. I.N.I. Tree a ghidat voluntarii JUNK MADE pentru a-şi aduce ideile de mărţişoare la o formă armonioasă, iar Ina Ella Cherim a pus la dispoziţie, pentru eveniment, un set de rochii realizate din ziare citite şi din ambalaje de hârtie folosita. Nu in ultimul rand, forumul de artişti VisualArt a lansat un concurs intern pentru dublarea mărţişoarelor din deşeuri ale voluntarilor cu cele lucrate de artişti. – trebuie reformulat, nu are sens!

Aşadar, pe 1 martie, în Lăptăria lui Enache, Asociaţia EcoAssist şi artiştii susţinători vă aşteaptă la JUNK MADE de martisor, cel mai neobişnuit stand de mărţişoare din Bucureşti.

Bucuresti, 24.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *