free download 78 travel guides written by experts

Martin Winterkorn a fost desemnat, în Italia, managerul anului în sectorul auto

Preşedintele consiliului de administraţie al Volkswagen AG, prof. dr. Martin Winterkorn, a obţinut una dintre cele mai renumite distincţii acordate de media din Italia: un juriu alcătuit din 29 de jurnalişti recunoscuţi în domeniul automobilistic din ţară l-a desemnat „World’s Top Manager Automotive 2008“.

Premiul decernat de revista de specialitate InterAutoNews îi va fi înmânat astăzi la Wolfsburg.

„Martin Winterkorn este un tehnician, nu însă un tehnocrat. Sub coordonarea sa, concernul a reuşit să îşi consolideze permanent poziţia. Prin intermediul tehnologiilor ecologice precum BlueMotion şi conceptul up!, Volkswagen poate prelua rolul de pionier în industria auto", se afirmă în aprecierea formulată de redactorii de specialitate.

Angajaţii concernului şi ai mărcilor individuale dau dovadă de concentrare maximă asupra produselor realizate. „Este surprinzător şi liniştitor în acelaşi timp modul în care reacţionează un concern renumit la criza economică prin intermediul instrumentelor clasice de care dispune: prin poziţia de top în domeniul tehnic, prin produse puternice şi organizarea corespunzătoare."

Premiul „World’s Top Manager Automotive" este acordat anual începând cu 2001, fiind atribuit de către revista italiană de specialitate InterAutoNews. Membrii juriului lucrează, printre altele, la publicaţii renumite precum La Repubblica, Corriere della Sera, Il Messaggero, Sole 24 ore, Quattroroute şi Rai TV.

Recent, Prof. Dr. Winterkorn a a fost numit "Omul Anului 2008" de către un juriu format din cei mai eminenţi 38 reprezentanţi media din Franţa.

Bucuresti, 28.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *