free download 78 travel guides written by experts

Marțienii redefinesc vestul sălbatic la Festivalul Național de Improvizație

Vineri, 23 septembrie, ora 21:30, la ARCUB Gabroveni, trupa de improvizație Marțienii va pune în scenă, alături de 3 invitați speciali de la trupa All In, “Wild Wild and some West” – un spectacol în premieră, creație originală a trupei.

Spectacolul este unul de tip “longform”, cu tematică western, în care umorul, conflictele și elementele western se împletesc într-o reprezentație inedită.

“Wild Wild and some West” este un format de improvizație gândit de trupa Marțienii special pentru ediția a patra a Festivalului Național de Improvizație. Alături de Marțienii, pe scenă se vor afla și 3 colegi din trupa All In, astfel că 9 improvizatori își vor uni forțele pentru a intra în pielea unor personaje desprinse din vestul sălbatic. De la conflicte explozive între cowboys şi băştinaşi, la poveşti de dragoste în galop de cai sălbatici şi până la goana după aur în prerii nemiloase, totul este posibil în acest spectacol unic și irepetabil.

Cei care doresc să participe pot achizitiona bilete de pe eventbook.ro – https://eventbook.ro/other/bilete-impro-fest-2016-wild-wild-some-west.

Trupa Marțienii s-a format din cursanți Improvisneyland, oameni cu meserii diferite în viața lor profesională, dar cu o mare pasiune pentru improvizație. Și pentru că ei au repetat întotdeauna în zilele de marți, numele trupei a venit de la sine: Marțienii. Trupa este formată din improvizatorii Anca Amariei, Lidia Gănțoi, Mădălina Săvulescu, Bogdan Lazăr, Ciprian Stănescu, alături de Cristi Roșu (trainer), Andrei Lenard (trainer și improvizator) și Iuliana Vasile (artist grafic). Misiunea Marțienilor este să aducă zâmbete pe chipurile celor din jur. Conceptul lor de spectacol este de regulă caritabil, toate încasările fiind donate mai departe către o cauză anunțată de la început. Le place să sprijine fapte bune, cauze sociale, orice inițiativă menită să aducă o rază de soare în orice poveste mai întunecată.

Festivalul Național de Improvizație, ediția a patra, are loc în perioada 22-25 septembrie la Arcub Gabroveni din str. Lipscani nr. 84-90. Mai multe detalii despre festival sunt disponibile aici: //improfest.ro/.

Mai multe despre Martienii aici: https://www.facebook.com/martienii.impro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *