free download 78 travel guides written by experts

Martha Wash, Sheila Bonnieck si Brad Vee te invita la

"Asculta-ti inima" si doneaza pe 11 decembrie la Bamboo!
 
In cadrul spectacolului caritabil ‘Asculta-ti inima’ ce va avea loc in data de 11 decembrie, ora 19.00 la Clubul Bamboo, Martha Wash, Sheila Bonnieck, Brad Vee alaturi de Paula Seling, Nico, Bogdan Bradu si Emanuel isi reunesc fortele pentru a strange cat mai multe fonduri pentru PSI si UNAIDS! Seara de 11 decembrie va aduce la Clubul Bamboo vedete internationale ca Martha Wash, Sheila Bonnieck, Brad Vee, Paula Seling, Nico, Bogdan Bradu si Emanuel.

Renumita cantareata Martha Wash, a carei melodie ‘It’s raining man’ este si astazi una actuala, impreuna cu ai sai colegi, vor fi prezenti timp de 3 ore in cadrul evenimentului ‘Asculta-ti inima!’ si vor delecta publicul cu colinde internationale de renume, dar si cu melodiile care i-au consacrat.

Sheila Bonnieck, fondatoarea grupului Boney M, alaturi de Brad Vee sunt personalitati cunoscute publicului ca fiind implicate in evenimente de caritate si found raising.

Seara il va avea ca invitat special pe Catalin Botezatu, ce va oferi o prezentare de moda haute couture si o parte din tinutele vestimentare vor fi supuse unei licitatii.

Evenimentul este caritabil. Banii incasati din vanzarea biletelor vor fi donati catre PSI si UNAIDS, organizatii cunoscute publicului pentru campaniile de educare: ‘Fac ce vreau, dar stiu ce fac!’, ‘Deschide-ti inima, invata sa iubesti!’

Bilete sunt puse in vanzare pe www.bilet.ro. Pretul unui bilet VIP este de 400 RON, iar pentru o categorie mai accesibila pretul este de 50 RON.

Sponsorii acestui eveniment sunt: CardAvantaj, Golden Tulip Times, Samsung telefoane mobile.

Partenerii media: Connect, Photo Magazine, Audio Video Magazine, Sapte Seri, Freestyle si Magic FM!
Mai multe detalii: www.deschidetiinima.ro/ascultatiinima

Evenimentul este oferit si sustinut de Modus Production si SPLIT Advertising.

Asculta-ti inima este un eveniment caritabil! Cumparand un bilet, salvezi inimi!

Bucuresti, 6.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *