free download 78 travel guides written by experts

Marmozets se intorc cu un nou single: “Play”

Marmozets au lansat mult asteptatul lor single “Play”. Acesta este disponibil in toate magazinele digitale si serviciile de streaming.

“Play” – care a avut premiera oficiala la BBC Radio, in emisiunea Rock Show with Daniel P. Carter este insotit de un videoclip ce este acum disponibil pe canalul Youtube al trupei.

“Play” vine dupa succesul albumului de debut al trupei THE WEIRD AND WONDERFUL MARMOZETS, lansat in 2014. Detalii despre noul album al trupei, produs de Gil Norton (Foo Fighters, Pixies) urmeaza sa fie communicate in lunile urmatoare.

Recunoscuti pentru show-urile lor live, Marmozets au adunat o multime de fani in cei 10 ani de activitate, cantand alaturi de trupe ca MUSE sau Royal Blood. In prezent, Marmozets sarbatoresc intoarcerea cu o serie de concerte in UK. Acestea vor fi urmate de un alt turneu in UK si Statele Unite.

Marmozets, Play

Trupa a atras atentia prin compozitiile lor, sustinute de linii vocale si ritmuri atent calculate. Provenind din Bingley, Yorkshire, trupa – care ii reuneste pe fratii Becca MacIntyre (solist) si Sam MacIntyre (solist/chitara), si Josh MacIntyre (tobe) alaturi de fratii Jack Bottomley (chitara) si Will Bottomley (bass) – a fost numita de Kerrang! in 2013 “cea mai buna trupa tanara din Marea Britanie) dupa 2 ani de show-uri live spectaculoase si o serie de lansari independente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *