Asian Food Fest
Shadow

Marks & Spencer ți-a pregătit uniforme pentru orice aventură

Începe numărătoarea inversă a noului an școlar! În acest sezon, Marks & Spencer își dorește să le asigure celor mici o uniformă cu tehnologii smart, de calitate, ușor de spălat și de călcat, începând cu prima zi de școală și terminând cu serbarea de sfârșit de an!

Marks & Spencer oferă o gamă de uniforme școlare confortabile și cool, ce includ ultimele inovații tehnologice. Acestea au țesături rezistente la pete și la intemperii, iar cu ajutorul tehnologiei inteligente Stay New™, uniformele celor mici vor arăta ca noi mult timp. De asemenea, anul acesta veți găsi mai multe croieli și dimensiuni ca niciodată la pantaloni, cămăși și bluze pentru școală. În plus, piesele din bumbac sunt realizate din material produs în condiții sustenabile pentru mediul înconjurător!

Non Iron și Crease Resistant sunt două tehnologii prin care uniforma nu se șifonează, nu are nevoie de călcare și prin care aceasta va arăta bine pe tot parcursul zilei. O altă inovație inteligentă permite ca uniformele să crească odată cu cei mici. Tivurile și manșetele se pot lungi până la 3 cm, pentru o purtare de lungă durată.

uniforme scolare Marks & Spencer

Stain resistant & Weatherproof sunt două inovații ce protejează împotriva petelor și a vremii nefavorabile și care se spală cu ușurință. Aceste tehnologii sunt disponibile pentru cămăși, tricouri, pantaloni, fuste, blazere și pentru paltoanele selectate. Tot din aceeași gamă este și tehnologia Thinsulate™, cu ajutorul căreia cei mici vor fi mereu protejați de ploaie cu ajutorul stratului izolator rezistent la umiditate.

Vino la Marks & Spencer și alege dintr-o gamă largă de culori, dimensiuni și stiluri, și din cele mai inteligente inovații, ce se vor adapta perfect la cerințele uniformei școlare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.