Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Marks & Spencer prezintă colecția „Space Jam – A new legacy”

Everyday Style & Trusted Value

Înainte de premiera celui mai recent film, realizat de către Warner Bros. Pictures, „Space Jam: A new legacy”, Marks & Spencer a creat o colecție special destinată celor mici, disponibilă atât în online, cât și în magazine.

Cele mai cunoscute și îndrăgite de către cei mici personaje Looney Tunes, vor fi responsabile cu distracția și buna dispoziție de zi cu zi. Piesele cu eroi cuprind tricouri grafice, hanorace și salopete brodate, la care se adaugă seturi de pijamale. Colecția este disponibilă pentru copii cu vârste cu cuprinse între 6 și 16 ani.

Marks&Spencer_Space Jam Collection 1

Colecția Space Jam – A new legacy cuprinde o serie de elemente grafice și slogane jucăușe ce se regăsesc atât pe hanorace, cât și pe tricouri, pluovere, pantaloni scurți, salopete din denim și colanți. Astfel, distracția de pe micile ecrane se va muta acum în garderoba copiilor. De la haine practice și ușor de integrat în ținutele de zi cu zi și până la ținute elegante pentru diverse ocazii speciale, la care se adaugă pijamale din materiale confortabile la atingere, toate piesele au fost inspirate din ținutele purtate de către cele mai îndrăgite personaje de desene animate.

Broderiile cu Tweety brodate aduc un plus de drăgălășenie ținutelor din denim, iar desenele și imprimeurile cu personaje iconice precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Taz, Sylvester și Marvin, aduc acel strop de distracție, amuzament, dar și confort zilelor obișnuite.

Marks&Spencer_Space Jam Collection 2

Colecția Space Jam propune și o gamă diversificată de pijamale. De la modele cu tricouri și pantaloni scurți și până la seturi de pijamale din bumbac pur cu diverse imprimeuri cu personaje din desene animate, designul acestora a fost special creat pentru a oferi copiilor un plus de confort pe tot parcursul nopții.

Colecția Space Jam – A new Legacy este disponibilă în magazinele Marks & Spencer și pe site: www.markesandspencer.com/ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *