Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Marks & Spencer: destinația perfectă pentru o gamă variată de piese din denim, potrivite oricărui stil

Everyday Style & Trusted Value

Denimul nu a fost niciodată mai stylish. Începând din această toamnă în toate magazinele Marks & Spencer sunt disponibile cele mai noi modele din denim pentru întreaga familie. Confortabile și ușor de purtat în orice moment al zilei, piesele din denim sunt potrivite oricărui stil.

Noua colecție se concentrează pe stil, diversitate și versatilitate, piesele putând fi purtate în mai multe combinații, de la un outfit casual de zi cu zi și până la unul de seară mai nonconformist. Inovația materialelor utilizate în crearea colecției din denim se poate observa încă de la prima atingere, acestea fiind realizate din bumbac care provine 100% din surse sustenabile la care se adaugă păstrarea intensității culorii chiar și după mai multe spălări.

Marks&Spencer - destinatia perfecta pentru o gamă variată de piese din denim

În plus, pe lângă jeanși, colecția dedicată femeilor cuprinde și rochii și tricouri lejere și ușor de accesorizat, iar detaliile minimaliste cum ar fi gulerele și manșetele adaugă aceea doză de simplitate și finețe outfit-ului.

Colecția dedicată bărbaților propune o gamă de croieli contemporane care în combinație cu alte articole precum tricourile lejere, oferă acel look effortless. Mai mult, pe lângă inovația în ceea ce privește modelele din denim cum ar fi Stormwear™ și 360 Flex, in magazine sunt disponibile noi piese perfecte pentru acest sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *