metalshow

MarketOnline – cel mai bun magazin online la

Gala Premiilor e-Finance

MarketOnline a castigat trofeul  categoriei "e-Shop" acordat de redactia revistei e-Finance in cadrul celei de-a V-a editii a Galei Premiilor e-Finance. La evenimentul care a avut loc la Hotel Crowne Plaza au fost premiati si alti performeri ai anului trecut, atat din domeniul IT&C, cat si din cel financiar-bancar. Magazinul online de IT, comunicatii, electronice si electrocasnice MarketOnline a castigat trofeul Galei e-Finance pentru cel mai bun "e-shop" al anului 2007, decernat celui mai dinamic si mai apreciat magazin virtual pe baza a patru criterii esentiale: functionalitatea, designul, uzabilitatea si continutul. In calcularea punctajului, o pondere de 20% din punctajul final a fost atribuita pentru originalitate, inovatie si implicaree sociala corporatista. 

"Un premiu ca cel acordat de e-Finance are rolul de a ne da si mai multa energie, de a ne arata ca lucrurile pe care le facem sunt remarcate si de altii. Ne-a placut mereu sa ne remarcam in multime, sa nu fim doar un alt magazin online, ci ACEL magazin online, unicul magazin online de sapte stele. Premii primim destul de des, chiar daca nu le facem publice; cele mai frumoase premii sunt cele acordate de catre clientii nostri, prin interactiunea cu acestia; micile multumiri, aprecierile pe care le mai primim pe bloguri sau in orice alt mediu, inseamna mai mult decat orice premiu formal. Insa, atunci cand o publicatie de referinta ne premiaza in urma unui proces riguros de evaluare, acest lucru ne face sa stim, dincolo de orice subiectivitate, ca intr-adevar mergem pe calea cea buna", a declarat Mugur Frunzetti, Managing partener al Grifon Group, compania care detine www.marketonline.ro.
   
MarketOnline a fost premiata, conform organizatorilor evenimentului, "pentru realizarea si promovarea conceptului de magazin virtual de 7 stele, care autoimpune norme stricte de respect, calitate si operativitate in deservirea clientilor, cat si pentru prima initiativa de responsabilitate sociala corporatista din mediul comertului virtual: campanie "1% pentru sute de zambete", actiune inedita pentru zona e-commerce-ului romanesc". In competitie, MarketOnline a concurat in finala cu alte magazine online importante, inclusiv din domeniul IT&C.

Cele 8 sectiuni ale competitiei au fost e-People, e-Impact (Bank, Support), e-Products/Services (Provider, Partnership), e-Telecom, e-Internet Banking, e-Shop, e-Succes, e-Innovation. Trofeele au fost realizate de cunoscutul artist plastic Alexandru Ghildus. "Premiile anuale ale revistei e-Finance sunt recunoscute, apreciate si asteptate cu un interes deosebit de specialistii din industriile IT&C si financiar-bancara din Romania, criteriile redactiei in desemnarea castigatorilor fiind deosebit de riguroase si echidistante. Aceasta ceremonie, organizata in luna martie, si-a castigat dimensiunea de sarbatoare a comunitatilor IT&C si financiar-bancara, fiind onorata de prezenta celor mai influente personalitati ale acestora, dar si ale mediului politic si de afaceri", subliniaza chiar organizatorii.

La Gala Premiilor e-Finance au fost prezenti inclusiv lideri din institutii importante, precum BNR, MCTI, ARB, IBR, ANRCTI, ARIES, ANISP, APDETIC. In plus, au fost prezente persoane din zonele top management, PR, marketing, firme de consultanta, precum si avocati, diplomati, analisti si jurnalisti.

MarketOnline a inceput implicarea sociala inca din 2007, prin campania Blogvertising, continuand cu campania de responsabilitate sociala corporativa "1% pentru sute de zambete" –  care s-a derulat intre 6 februarie si 8 martie 2008, urmarind donarea catre o fundatie umanitara a 1% din toate vanzarile inregistrate de MarketOnline in aceasta perioada. Mai mult, MarketOnline s-a implicat si in sport, prin sponsorizarea unei echipe participante la Campionatul National de Raliuri Dunlop 2008.

Promotor al serviciilor premium, dar si al oferirii clientilor din Romania a celor mai recente inovatii din domeniul IT&C, dupa ce a lansat pentru prima oara Apple iPhone in versiune de 8Gb, MarketOnline a pus in vanzare, incepand de astazi, tot in premiera in Romania, noul Apple iPhone 16Gb, versiunea 1.1.4. Produsul este disponibil pe www.MarketOnline.ro la pretul promotional de 2299 lei inclusiv TVA, stocul fiind limitat la doar 100 de bucati.

Bucuresti, 10.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *