free download 78 travel guides written by experts

MarkDay: Despre sex si marketing digital cu Ilyan Kovatchev

“Lumea este condusă de oameni, oamenii sunt conduşi de instincte, iar unul dintre cele mai puternice instincte este…” – Ilyan Kovatchev

Ilyan face parte din sectorul business care se ocupă de campanii de comunicare a brandului de 20 de ani. El şi echipa sa au trecut prin era radioului, a ziarelor, a webului şi prin cea social-digitală. Este cel care a creat primul web site din țara sa de origine, Bulgaria, în 1996 şi de atunci este permanent uimit de cum acest sector a schimbat lumea în care trăim. În ultimii 6 ani, în Londra, a remarcat cum un start-up a revoluționat o întreagă industrie tehnologică, chiar în faţa sa.

Ilyan a declarat într-un interviu pentru Brand Report că provocarea cu care se confruntă cel mai des este aceea că în momentul în care plănuiesc o strategie de marketing digital se simte de parcă ar fi un copil în magazinul cu dulciuri. Asta deoarece mereu sunt şi evoluează tehnologii noi extrem de tentante. Pentru fiecare pas într-o strategie susţine că au miliarde de opţinuni pentru diferite instrumente, pe care le pot folosi. “ E acelaşi sentiment pe care îl aveai atunci când încercai să rezolvi primul puzzle cu 1 000 de piese”, ne spune Ilyan.

Specialistul susţine că nu există o reţetă a succesului, mai mult decât atât, poţi atinge succesul doar dacă înţelegi că nu există un pattern general valabil şi continui să experimentezi ceea ce este nou.

Ilyan Kovatchev este unul dintre speakerii celei de-a doua ediţii a conferinţei de marketing digital MarkDay şi va susţine un workshop intitulat How digital marketing is a lot like sex. An insightful talk about 11 shades of digital marketing emphasizing why size is important, skills are critical and why all the partners should be happy.

Workshopul vine drept urmare la teoria pe baza căreia lumea este condusă de oameni, oamenii sunt conduşi de instincte, iar unul dintre cele puternice instincte este cel sexual.

“Dacă nu ai curajul să încerci lucruri noi, niciodată nu vei şti ce se va întâmpla şi vei rămâne mereu în minte cu acel “Ce ar fi fost dacă…?” – Ilyan Kovatchev

Înregistrează-te acum pentru a beneficia de oferta acestei săptămâni!

Organizator: Libero Events.

Bucuresti, 23.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *