free download 78 travel guides written by experts

Marius Vatavu este noul Director General al Companiei Nationale Posta Romana

Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Poşta Română, întrunit în data de 3 februarie 2009, a decis numirea domnului Marius Vatavu în funcţia de Director General al institutiei. Consiliul de Administraţie al Poştei Române a mandatat astfel o conducere care urmăreşte creşterea profitului, scăderea cheltuielilor şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru salariaţi.

De asemenea, începând cu data de 23 ianuarie, Marius Vatavu îndeplineşte şi funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Poştei Române.

Marius Vatavu este licenţiat în ştiinţe economice (specialitatea contabilitate) şi filosofie şi a urmat un masterat în administraţie publică. A fost profesor de economie generală la Liceul Economic Suceava şi cadru didactic asociat (încadrarea pe funcţie: preparator) la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. Noul director general al Poştei Române are experienţă în administraţia locală, fiind ales de două ori în funcţia de consilier judeţean, între 2004 şi ianuarie 2009. Marius Vatavu a ocupat funcţia de director al Agenţiei Teritoriale a Taberelor şi Turismului Şcolar Suceava şi al Direcţiei Judeţene pentru Tineret Suceava.

Bucuresti, 04.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *