free download 78 travel guides written by experts

Marius Nedelcu lanseaza o noua piesa: “Lifeline”

Marius Nedelcu revine cu un nou single, proaspat iesit din laboratorul de hituri al lui Adrian Sina si ale carui versuri poarta semnatura artistului.

Piesa “Lifeline” are un mesaj de actualitate pentru relatiile moderne, supuse uneori incertitudinii sau a temerilor legate de viitor. Conceptul videoclipului ii apartine lui Marius si il prezinta pe artist intr-un cabinet psihologic, cerand ajutor pentru durerea sufletului sau. Cu toate acestea, finalul este unul deschis, parand ca personajul incepe sa isi gaseasca alinarea de care are nevoie. Sa fie oare efectul femeii misterioase si al tratamentului sau senzual?

Despre mesajul piesei, artistul a marturisit: “Este frumos sa iubesti, dar poate sa fie si dureros atunci cand isi face loc sentimentul de panica, temerea ca poti pierde acea iubire. Personajul piesei cauta ajutor, iar la final pare sa fi gasit ceea ce cauta sau…poate totul a fost un simplu pretext”.

Muzica: Adrian Sina. Text: Marius Nedelcu. Orchestratie: Orosz Pal-Jozsef.
Editor: Roton Music Publishing © & (P) 2014 ROTON
Regie: Marius Nedelcu

Adrian Sina, compozitorul piesei, a declarat: "Multi oameni mi-au scris de-a lungul timpului spunand ca si-ar dori sa lucrez din nou cu Marius Nedelcu si iata ca s-a intamplat. Sper sa fie un mare mare hit, e o piesa speciala."

“Lifeline” urmeaza unei alte colaborari reusite dintre Marius Nedelcu si Adrian Sina, “Te joci cu mintea mea”, o piesa in care Marius a cantat alaturi de Sandra N si care a inregistrat deja peste 2,5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Bucuresti, 27.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *