free download 78 travel guides written by experts

Marius Moga: “Daca ne voteaza Rusia si Romania, castigam!”

Invitat la emisiunea “Semen cu Ivan” de la ProFM si MTV, Marius Moga s-a aratat increzator in sansele Morandi de a castiga competitia "MTV Europe’s Favorite” din cadrul MTV Europe Music Awards 2008: “Inca nu ne-am dezmeticit. Ne obisnuisem sa nu castigam. Eu zic ca avem toate sansele. Chiar daca concuram cu nume mari, nu-mi fac probleme. Daca ne-ar vota Rusia si Romania cu siguranta am castiga.”, a declarat artistul. Mai mult, cu ocazia aparitiei trupei Morandi pe marea scena a Premiilor MTV de  pe 6 noiembrie de la Liverpool, Marius Moga vrea sa se faca remarcat: “Batem la usa Europei de Vest de mult timp. Poate acum, odata cu castigarea categoriei “Best Romanian Act” si cu nominalizarea pentru “MTV Europe’s Favorite” o sa intoarca privirea spre noi.”, a povestit Marius DJ-ilor Semen si Ivan.

Chiar daca nu este obisnuit sa se trezeasca prea de dimineata, Marius Moga si-a dres vocea si a intrat in rolul de prezentator radio si TV alaturi de Nono Semen si Catalin Ivan. El i-a pus la curent pe ascultatorii ProFM si pe telespectatorii MTV cu traficul din Bucuresti si cu starea vremii.

Umorul si veselia sunt la ele acasa cand vine vorba de emisiunea “Semen cu Ivan”. Cei doi Dj-ii ProFM isi pun la curent ascultatorii ProFM si telespectatorii MTV cu cele mai utile informatii zilnice si ii antreneaza in fiecare dimineata pentru a face “haz de necaz”, atat pe frecventele ProFM, intre orele 6.30-10.00, cat si la MTV, incepand cu ora 08.00. 

Bucuresti, 16.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *