free download 78 travel guides written by experts

Marius Florea Vizante pacalit de un concurent la „Junior Chef”

Concurenţii show-ului în care prichindeii fac legea în bucătărie, „Junior Chef”, sunt talentaţi la gătit, amuzanţi şi puşi pe şotii chiar şi cu membrii juriului, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan.

În ediţia de aseară, unul dintre concurenţi, Andrei Muşat, după ce a aflat că Prinţesa Polonic şi Vizante îl vor în echipă lor, i-a pregătit actorului o farsă la momentul deciziei sale: „Mi-ar plăcea să merg în echipa ta, Vizante”, moment în care juratul a început să sară de bucurie, neştiind că în clipa imediat următoare, Andrei avea să-şi continue ideea: „Dar nu o să fac asta şi o să merg în echipa Ancăi Lungu”. Vizante a rămas mască, spre deosebire de colegii lui care au început să râdă în hohote, şi a replicat că se duce să se dueleze cu tatăl concurentului, un bărbat de peste 2 metri înălţime, fost poloist de performanţă, cu care Roxana Ionescu le-a făcut cunoştinţă juraţilor chiar înainte de jurizare.

Alte momente amuzante, dar şi concurenţi talentaţi în gastronomie, vor putea fi urmărite la „Junior Chef” în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 01.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *