free download 78 travel guides written by experts

Marius Florea Vizante, in genunchi in platoul „Junior Chef”

O singură zi îi mai desparte pe telespectatori de cel mai spectaculos show gastronomic cu copii din România, show ce va putea fi urmărit în fiecare luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Copiii sunt hotărâţi şi pasionaţi de ceea ce înseamnă preparate culinare, drept pentru care, ei au venit în concurs cu reţete cu care să-i dea gata pe juraţi.

Competiţia nu este strânsă doar între concurenţi, ci şi între membrii juriului pentru că ei vor să-i atragă în echipă pe cei mai buni dintre cei buni, astfel că, după ce un copil primeşte trei răspunsuri afirmative, care îl duc în etapa următoare, se poate spune că începe adevăratul război. Prinţesa Polonic, Marius Florea Vizante şi expertul bucătar Horia Vîrlan scot toate armele din dotare pentru a-i convinge pe cei mici că doar în echipa lor el va putea pune mâna pe marele trofeu de „Junior Chef”.

Uneori, pierdea unei asemenea competiţii poate fi grea, dovadă fiind nivelul la care se duce o astfel de luptă şi dăruirea şi perseverenţa cu care un jurat încearcă să-l determine pe concurent să-l aleagă. De data aceasta, unul dintre cei răniţi a fost Vizante căruia nu i-a venit să creadă că Rareş Pop, unul dintre preferaţii lui, nu a venit în echipa lui, cu toate că a încercat până în ultima secundă să-l convingă să-l aleagă. În momentul în care a văzut că alegerea a fost făcută, dezamăgirea l-a adus în genunchi: „Rareş era ceva special pentru mine. Acum, ne vom concetra să-l contracarăm pentru că este un candidat puternic. Este prea bun”, mărturiseşte juratul Marius Florea Vizante.

Cu toate că Prinţesa Polonic, ştirista Antenei 1, a încercat să-l încurajeze pe colegul său spunându-i să accepte înfrângerea cu fruntea sus, Vizante nu a ascultat-o şi a făcut un gest care i-a lăsat pe toţi mască. Despre ce este vorba vor putea afla telespectatorii numai urmănind „Junior Chef” luni seara, de la ora 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 09.03.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *