free download 78 travel guides written by experts

Mariuca Enache, de pe scena “Next Star”, intr-un rol principal, pe o scena de teatru

Măriuca Enache (10 ani), o fetiță talentată care acum doi ani s-a făcut remarcată în cadrul show-ului “Next Star”, de la Antena 1, va putea fi urmărită, din 4 decembrie, la Teatrul Grand Comedia, în piesa “Noi doi”, în care deține unul din rolurile principale.

“Noi doi”, în regia Cătălinei Buzoianu, este un spectacol dramaturgic care prezintă relația dintre un tată slovac, Alexander, stabilit în România, și fiica lui, Agata, în vârstă de zece ani, Cei doi traversează o dramă și încearcă, într-un mod propriu, să își ducă viața mai departe. Povestea celor doi, prezentată într-o formă amuzantă și ironică, ridică probleme obișnuite, uneori banale, cu care ne confruntăm după ce cineva drag dispare de lângă noi.

Măriuca Enache cântă de la vârsta de trei ani, a câștigat numeroase premii la festivaluri de muzică și a urcat pe scenă alături de nume mari din domeniul artistic. Acum doi ani, la “Next Star”, fetița a uimit deopotrivă publicul și jurații cu al său talent artistic. Mica interpretă și-a dorit mult să joace într-o piesă de teatru “adevărată” și a fost foarte fericită atunci când a primit acest rol. După prima repetiție cu doamna Cătălina Buzoianu a ieșit din sală, mărturisindu-le apropiaților “îmi vine să-mi strig fericirea pe străzi”.

Premiera piesei “Noi doi”, scrisă de Ileana Răducanu și regizată de Cătălina Buzoianu, va avea premiera vineri, 4 decembrie, de la ora 20.00, la Teatrul Grand Comedia, în incinta World Trade Center București, Sala New York. Din distribuție mai fac parte Filip Ristovski și Sandra Mavhima.

Bucuresti, 03.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *