free download 78 travel guides written by experts

Marioara si Oana Zavoranu fac echipa la „Te pui cu blondele”

Declaraţii incendiare, miercuri, de la 20:20, la Te pui cu blondele

Ediţie incendiară Te pui cu blondele, miercurea aceasta, de la 20:20, la Antena 1. Marioara şi Oana Zăvoranu au acceptat provocarea lui Negru de a-şi testa cunoştinţele de cultură generală şi intră în luptă cu 50 de blonde sexy. După nenumărate certuri şi împăcări spectaculoase, cine ar fi crezut că cele două vor face echipă într-un show de televiziune. Provocate de artileria grea a lui Negru, mama şi fiica promit să facă declaraţii incendiare în emisiunea Te pui cu blondele.

În această săptămână, campionul divertismentului, Dan Negru le-a pregătit telespectatorilor o ediţie de colecţie „Te pui cu blondele”. Marioara şi Oana Zăvoranu au acceptat provocarea lui Negru de a intra în luptă alături de 50 de blonde sexy, iar duelul se anunţă a fi unul de zile mari. Ce dezvăluiri vor face mama şi fiica, provocate fiind de blondele lui Negru, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20:20, într-o ediţie incendiară „Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *