free download 78 travel guides written by experts

Mario DeMezzo modereaza matinalul de la Itsy Bitsy FM – “Dimineata in familie”

Mario DeMezzo, directorul național al Habitat for Humanity România, își urmează pasiunea pentru radio. Începând cu 15 septembrie, moderează matinalul “Dimineața în familie” la postul Itsy Bitsy FM, alături de Luiza Stoica. „Dimineața în familie” este matinalul care strânge toată familia la un singur loc, oferind distracție, muzică bună și informații despre cum să petreci timpul cu cel mic.

“Am lucrat la radio acum 11 ani și, de atunci, am tânjit tot timpul după senzația pe care ți-o dă o emisiune live. Sunt foarte bucuros că pot să-mi urmez pasiunea și că, totodată, pot să contribui la misiunea pe care Itsy Bitsy FM și-a asumat-o, de a aduce educația și calitatea în cât mai multe case. Misiunea și valorile pe care Itsy Bitsy FM le împărtășește sunt aceleași pe care eu, ca om și ca profesionist, le promovez în timpul liber și la serviciu. Vă aștept în fiecare dimineață să vorbim despre oameni, proiecte și lucruri frumoase.”, spune Mario DeMezzo.

„Dimineața în familie” este difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 7.00 – 10.00.

„Ne bucură faptul că un tată implicat și un om de cultură ca Mario DeMezzo s-a alăturat echipei noastre în noua grilă Itsy Bitsy FM, pentru a aduce bucurie în familiile ascultătorilor din toată țara și informație de calitate, chiar la început de zi.” declară Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Mario DeMezzo a lucrat în radio între 2002 și 2003, la postul de radio PRO FM Slatina. A reînceput colaborarea la radio în luna octombrie a anului trecut, cu o rubrica permanentă de carte, în cadrul emisiunii „Mamma mia” de la Itsy Bitsy FM.

Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio pentru părinți și copii din România, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru părinți și copii și evenimente de timp liber pentru familie. Itsy Bitsy FM emite în prezent în București și în peste jumătate din teritoriul României, ajungând astfel la peste 1,4 milioane părinți și copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research, la comanda Itsy Bitsy FM.

Bucuresti, 22.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *