free download 78 travel guides written by experts

Marina Dina: «e prea lungă»

Frumoasa asistentă a lui Mihai Morar şi-a pus un abajur în cap

Marina Dina, asistenta lui Mihai Morar şi-a pus în cap, aseară, în direct, un abajur. Nu l-a confundat cu o căciulă, aşa cum a confundat Monica Columbeanu o poşeta acum câţiva ani, ci a încercat să depăşească una dintre probele propuse la Căştigi în 60 de secunde, gameshow-ul ce va fi în curând difuzat la Antena 1.

Antena 1 le aduce telespectatorilor, din această primăvară, show–ul „Câstigi în 60 de secunde”, un concurs incitant cu o miză de 50.000 de lei. Pentru a câştiga aceşti bani, concurenţii vor trebui să depăşească mai multe probe în care vor fi folosite exclusiv obiecte de uz casnic. Unul dintre ele este un abajur pe care, cu ajutorul unei undiţe, concurenţii legaţi la ochi, trebuie să şi-l aşeze pe cap, în maximum 60 de secunde.

Simpaticii Mihai Morar şi Marina Dina au încercat să depăşească această probă, în direct, aseară, în timpul emisiunii Răi da’buni, de la Antena 2. Chiar dacă la prima vedere proba părea simplă, ea s-a dovedit a fi destul de anevoiasă şi asta pentru ca participanţii, fiind legati la ochi, îşi pierd simţul percepţiei. Strădania a determinat-o pe asistenta lui Mihai Morar să exclame: „e prea lungă!”, referindu-se, desigur, la aţa care lega abajurul de corpul undiţei.

Chiar dacă părea greu de realizat, Marina a reuşit să ducă misiunea până la capăt în mai puţin de 60 de secunde, exclamând de această dată, la felicitările lui Mihai: „ Da, am reuşit pentru că ţi-am mai spus, eu nu sunt o asistentă, sunt o super asistentă”. Ambiţionat de Marina, a încercat şi Mihai să treacă proba cu pricina. Cu dibăcie, prezentatorul de la Antena 2 a reuşit să îşi pună abajurul pe cap, chiar mai repede decât Marina.

Telespectatorii sunt invitaţi şi ei să răspundă provocărilor lansate de gameshow-ul „Câştigi în 60 de secunde” şi să se înscrie în competiţie. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul dedicat concursului: //castigiin60desecunde.a1.ro, să aleagă o probă de pe site din secţiunea cu acelaşi nume şi să încerce să o depăşească.Dacă reuşesc acest lucru în 60 de secunde, nu trebuie decât să se filmeze şi să încarce filmuleţul care le probează abilităţile în secţiunea <<Înscriete-te>>. Dacă tehnologia nu este punctul lor forte, dar sunt în stare să depăşească cel puţin una dintre probele de pe site, se pot prezenta la castingul organizat de Antena 1 sâmbată, 29 ianuarie 2011 şi duminică, 30 ianunarie 2011, între orele 10:00-18:00 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel – Calea 13 septembrie nr. 90.

Bucuresti, 20.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *