free download 78 travel guides written by experts

“Marile Salate”- regia KFC

O noua productie de mare succes va rula pe timpul verii in toate restaurantele KFC din tara. In rolurile principale noi actori KFC al caror succes este garantat de o arta actoriceasca masurata la sute de grame, depasind orice asteptari.

Vegi, MiniFileuri, Greek si Zinger isi vor face debutul in Bucuresti, in cele 13 restaurante, iar apoi in restul tarii, cei 4 monstrii sacri KFC vor da reprezentatii inegalabile. Pretul unui bilet la fiecare spectacol difera in functie de fiecare productie in parte. Un bilet la spectacolul oferit de Vegi costa 6,99 lei iar accesul la spectacolele in care rolurile principale sunt detinute de Minifileuri, Greek si Zinger se va face pe baza unui bilet ce costa fiecare 13,99 lei.

Productiile estivale de mare succes nu se incheie aici. Un rol de mare execeptie va interpreta si noua achizitie Tasty Bonus. Cu o cariera de invidiat in alte tari, Tasty Bonus a ales vara sa-si faca debutul si in restaurantele din Romania.

Acest necunoscut pentru publicul romanesc, Tasty Bonus va interpreta roluri de mare angajament in cadrul KFC. Datorita lui Tasty Bonus la fiecare meniu KFC cu doar 3,99 se pot adauga doua Crispy Strips. Reprezentatiile Tasty Bonus sunt valabile in toate restaurantele KFC, ramane ca rolurile sa se schimbe din cand in cand.

Bucuresti, 03.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *