free download 78 travel guides written by experts

Marie Kovarova a devenit oficial noul CEO al Generali Asigurari

M. Kovářová: „Generali se va concentra pe crestere sanatoasa, pentru a mentine serviciile de varf si calitatea produselor”

Marie Kovářová a devenit oficial noul CEO si Presedinte al Directoratului Generali Asigurari, in urma aprobarii Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si a inregistrarii la Registrul Comertului. Marie Kovářová a preluat astfel controlul complet al responsabilitatilor manageriale, financiare si administrative aferente celor doua pozitii. Pe 1 septembrie 2008, Kovářová a fost numita de catre actionari pentru a-i urma in functie lui Tudor Moldovan la conducerea Generali Asigurari, in urma deciziei acestuia de a accepta o noua pozitie in cadrul Generali PPF Holding. Inainte de preluarea conducerii Generali Asigurari, Marie Kovářová a ocupat functii executive de conducere, atat la Česká pojišťovna, cea mai mare companie de asigurari din portofoliul Generali PPF Holding, cat si la Generali Czech Republic.

Autoritatea de reglementare a aprobat, de asemenea, numirea lui Pavel Paidar ca Chief Financial Officer al Generali Asigurari. Inainte de a se alatura echipei Generali Asigurari, Paidar a ocupat pozitii de varf in coordonarea financiara a companiilor Allianz Czech Republic si Allianz New Europe Holding.

“Preiau cu mare placere responsabilitatea de a conduce Generali Asigurari, o companie pe care o apreciez, cu oameni devotati si cu bogata experienta si expertiza, care a cunoscut o crestere solida si sanatoasa sub conducerea domnului Moldovan. Munca depusa pana acum de managementul si oamenii din companie au facut din Generali o organizatie performanta, care asigura servicii de calitate. Multumita eforturilor si strategiilor anterioare, preiau o companie pregatita sa faca fata efectelor locale ale tulburarilor financiare internationale”, a declarat Marie Kovářová, CEO Generali Asigurari.

“Compania isi va mentine cresterea sanatoasa, continuand abordarea traditionala si prudenta. Nu vom alerga dupa o dezvoltare rapida, cu orice pret, ci ne vom concentra pe profitabilitate ca solutie de securizare a soliditatii prezente a companiei, precum si a standardelor in servicii. Ne-am obisnuit clientii cu o capacitate performanta de plata a daunelor, fiind una dintre putinele companii capabile sa faca acest lucru. Este consecinta directa a abordarii sanatoase si prudente, pe care suntem hotarati sa o pastram. De asemenea, vom intreprinde mai multe masuri pentru obtinerea unui portofoliu si mai echilibrat intre clientii corporate si retail, avansand ponderea celor in urma, si vom urmari cresterea acoperirii geografice”, a incheiat Marie Kovářová.

Bucuresti, 03.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *