free download 78 travel guides written by experts

Marie Claire acum la chioscurile din Romania

Lansată în Franţa în 1937, publicată în peste 30 de ediţii în lume, Marie Claire este o publicaţie de modă pentru femeile stilate, care au un punct de vedere şi se implică în cauzele în care cred.

În fiecare lună, Marie Claire are peste 15 milioane de cititoare în lume.

Modă şi frumuseţe, intervuiri cu designeri renumiţi si celebrităţi, campanii care apără cauza femeilor şi cea a copiilor si te îndeamnă la implicare. Toate acestea pentru că, exact ca şi tine, Marie Claire nu uită nici o clipă lumea în care trăieşti.

Primul număr al ediţiei româneşti Marie Claire ilustrează tendinţele masculine în moda feminină, accesoriile care să nu-ţi lipsească în primăvara asta, machiajele în nuanţe de caramel. Scarlett Johansson, vedeta de pe coperta, vorbeşte despre albumul pe care îl va lansa în luna mai; Daniela Nane vorbeşte în exclusivitate despre copilul ei secret; patru femei ca tine, dar născute în străinatate, spun de ce au ales să trăiasca în Bucureşti. Pe langa toate articolele de modă, frumuseţe, staruri sau sfaturi legate de nutriţie ori carieră, Marie Claire vorbeşte deschis despre problemele româncelor şi ale femeilor de pretutindeni.

La lansare, revista dedica un material amplu violenţei în familie.

Marie Claire – mai mult decât o revistă de modă şi frumuseţe.

Cele 80 de pagini de publicitate confirmă că majoritatea clienţilor o aşteptau, printre care: Cartier, Chanel, Clarins, Dior, Furla, Givenchy, Lancaster, Lancome, Lacoste, Mont Blanc, Shiseido, Valentino, Stefanel, Burani şi mulţi alţii.

Tipărită în 45.000 exemplare, revista are 228 pagini la un preţ promoţional de 4,9 RON.

Marie Claire România este publicată de Sanoma Hearst România sub licenţă Marie Claire France.

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *