free download 78 travel guides written by experts

Marian Niculae, fostul membru al trupei Haiducii debuteaza cu un nou proiect muzical

Considerând emisiunea „Te cunosc de undeva!” ca o provocare foarte importantã din viaţa sa, Marian Niculae a hotãrât sã se reorienteze cãtre muzica live şi pregãteşte debutul unui nou proiect muzical. Genurile muzicale abordate sunt cu totul surprinzãtoare faţã de cum ne-a obişnuit Marian, adaptându-se mai multor stiluri muzicale.

”În sfârşit pot spune cã m-am regãsit şi am ales sã fac ceea ce îmi place, şi asta presupune muzicã live. Este o trupã dinamicã, plinã de energie şi gânduri pozitive. Mã pot lãuda cu nişte colegi excepţionali şi foarte talentaţi. Pot spune cã primele teste le-am trecut având în vedere cã am fost solicitaţi şi am prestat în faţa publicului iubitor de muzicã live. Sunt ferm convins cã noul proiect va fi unul longeviv şi de succes .”

Alãturi de Marian, în noul sãu proiect s-a alãturat şi o voce femininã, fiind vorba de Darya Lupescu, o tânãrã artistã care cocheteazã nu de puţin timp cu muzica live şi cu showbiz-ul românesc. Alãturi de ei, Radu Gheorghe (tobe) – un om care trãieşte pentru muzicã şi pasionat de artã fiind, ţine sã o împãrtãşeascã şi altora prin statutul lui de profesor, Ghighi Eftimie (chitarã-bass), un tânãr actor pe care sperãm sã-l vedem cât de curând pe marile scene ale teatrului românesc, Andrei Popescu (clape) – pe lânga pasiunea pe care o are faţã de muzicã, este şi un împãtimit al it-ului şi al tehnologiei de ultimã generaţie, Catrinescu Mãdãlin zis şi Midilicã Midi ( chitarã ) este cel mai tânãr dintre componenţii trupei, dar asta nu înseamnã cã este mai puţin talentat, fiind absolvent al Liceului de Artã ”Dinu Lipatti”.

Bucuresti, 09.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *