free download 78 travel guides written by experts

Maria Tănase, Mădălina Manole, Alice Cooper, Pharell Williams și Aretha Franklin, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”

Și pentru ediția de sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, ruleta personajelor a fost generoasă cu cei nouă concurenți care intră în jocul transformărilor.

Ramona Bădescu o va imita pe Măiastra Maria Tănase și va purta o superbă maramă din Gorj, Sebastian Muntean va fi producătorul, interpretul, rapperul, compozitorul, dansatorul, antreprenorul și skateboarderul Pharrell Williams, în timp ce Lidia Buble va cânta în travesti precum bunul ei coleg Pepe, o voce cu totul distinctă a muzicii românești și un concurent care a câștigat de două ori trofeul “Te cunosc de undeva!”.

TCDU12, ED6 0062

Julie Mayaya are și ea parte de un travesti greu, căci îl va imita pe legendarul Alice Cooper, Anisia Gafton îi va emoționa pe toți cu transformarea ei în fata dragă a muzicii românești, neuitata Mădălina Manole, iar Alin Pascal o va aduce pe scenă pe artista pe care revista “Time” a numit-o una dintre cele mai influente femei ale secolului trecut, Aretha Franklin.

Adriana Trandafir se va transforma într-o grecoaică născută și crescută în Suedia, Helena Paparizou, Cezar Ouatu va fi un personaj agitat, pentru care orice scenă, oricât de mare, pare foarte mică, Maurice White, fondatorul și solistul trupei Earth, Wind & Fire, pe când CRBL va cânta în travesti ca Felly, una dintre solistele grupului Technotronic, și va purta un costum pictat manual. Alături de concurenți, pe scenă, va urca baletul emisiunii, condus de Furnica, cea care, de altfel, semnează și coregrafia tuturor momentelor din show.

Gala transformărilor totale se va deschide, sâmbăta aceasta, cu un duet inedit. Pepe, invitatul permanent al acestui sezon, și Anisia Gafton le vor imita, în cadrul unui moment special, care nu este punctat de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, pe gemenele Monica și Gabriela, de la Cheeky Girls.

Ce transformare îi va ridica în picioare pe toți jurații, dar și cine este câștigătorul acestei spectaculoase gale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *