free download 78 travel guides written by experts

Maria Menounos isi extinde rolul la „E! News”

Din august 2015, devine co-prezentatoare

Zuri Hall, Erin Lim şi Sibley Scoles se alătură echipei E! News în rol de corespondenţi

Maria Menounos a fost numită co-prezentatoare a E! News, liderul mondial şi pe toate platformele al ştirilor de divertisment şi cultură pop. În noua ei calitate, Menounos se alătură actualelor gazde ale emisiunii – Jason Kennedy, Terrence Jenkins şi Catt Sadler – pentru a aduce fanilor din întreaga lume cele mai fierbinţi ştiri mondene ale zilei. În plus, E! News are trei nume noi în echipă: Zuri Hall, Erin Lim şi Sibley Scoles. Cele trei vor apărea regulat la E! News Now şi E! News, acoperind o varietate de subiecte mondene pentru televiziunea E!. Postul a anunţat deja că Giuliana Rancic, fosta co-prezentatoare longevivă a E! News, va renunţa la rolul ei zilnic din cadrul emisiunii pe 10 august, dar va rămâne pe post în calitate de co-prezentatoare a Live From The Red Carpet şi Fashion Police.

{mosimage}

„Maria este un jurnalist cunoscut, cu legături hollywoodiene puternice, şi s-a dovedit a fi perfectă pentru echipa E! News. Iar Sibley, Erin şi Zuri, experţi în domenii variate şi provenind din medii diferite, vor fi membri-cheie ai E! News, emisiunea de divertisment care se mândreşte cu cel mai tânăr şi mai dezirabil public”, a spus John Najarian, vice-preşedinte executiv al diviziei News and Digital de la E!. „Suntem încântaţi de succesul E! News şi integrăm în continuare emisiunea în platformele digitale ale postului, creând modalităţi noi de a ne conecta cu publicul mereu în schimbare, care consumă informaţii şi produse de divertisment pe ecrane multiple”, a adăugat acesta.

În ultimul an, Menounos a co-prezentatat temporar, cu succes, E! News şi a intervievat o varietate de vedete de top pentru această emisiune: Chelsea Clinton, Jennifer Garner, Vin Diesel şi mulţi alţii. În plus, a stat de vorbă cu actorii din mult-aşteptatele filme Anturaj şi Cincizeci de umbre ale lui Grey şi a fost aleasă să găzduiască evenimentul de lansare a trailer-ului peliculei Furios şi iute 7, alături de Terrence Jenkins. În plus, Menounos apare des în emisiunea zilnică a E! Online, Live From E!, în care sunt analizate cele mai noi ştiri despre celebrităţi.

Zuri Hall este o jurnalistă TV laureată cu Emmy. Hall se alătură postului E! după ce a lucrat la MTV, unde a găzduit aftershow-urile emisiunii-concurs de succes The Challenge, dar şi numeroase emisiuni speciale, ca #Promposal Mania, Million Dollar Maze Runner şi #StyleInTheCity. A mai fost co-prezentatoare a emisiunii Trending 10, de pe FUSE TV. Hall este CEO/creator al mişcării sociale şi brandului de lifestyle #AlphaBabe şi a celebrului canalul de YouTube destinat femeilor HeyZuriHall.

Erin Lim a fost gazdă a emisiunilor E! News Asia, Storm Bytes (Tech TV) şi Culture Shiok (Your Singapore) şi a apărut în sitcomul Rules of Tham din Singapore. Înainte de a se muta la Singapore, Erin locuia în Orange County, unde găzduia numeroase evenimente şi gale şi era reporter şi producător la postul de ştiri local, TV Orange. Lim este şi cineastă, a produs şi a regizat numeroase documentare pe teme sociale, ca On The Cape, Tainted, We’re From Here, In Her Boots, Achieving Greatness şi The Digital Era.

Recent, Sibley Scoles a fost angajată de P. Diddy pentru a prezenta emisiunea-fanion a postului REVOLT TV, Revolt Live, ocazie cu care a luat la întrebări unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală şi a acoperit evenimente importante, precum NBA All-Star Game şi Premiile Oscar. Pe plan muzical, Scoles a lansat câteva single-uri de succes, ca piesa „Donuts”, cumpărată de designerul Stella McCartney pentru prima ei linie vestimentară pentru copii, şi „Rock That Party”, pe care Scoles a înregistrat-o alături de DMC, membru al legendarei trupe Run DMC. A mers în turneu cu Taio Cruz şi a cântat în cadrul VANS Warped Tour, alături de The Gym Class Heroes. Înainte de a veni la E!, Scoles a fost co-prezentatoare a emisiunii radiofonice de succes „iHeartRadio”, de pe Real 92.3 FM.

E! News este destinaţia de top pentru cele mai noi ştiri mondene şi de divertisment, fiind difuzată în 160 de ţări din întreaga lume. E! News se laudă, în SUA, cu cel mai tânăr şi mai dezirabil public dintre toate emisiunile de ştiri mondene şi se plasează pe primul loc ca audienţă în categoria de vârstă 18-34. E! News a contribuit la creşterea cotei postului E! cu 26% în al doilea sfert din 2015, versus aceeaşi perioadă din 2014, în rândul publicului de 18-49 de ani, în primetime, perioadă în care E! a fost unul dintre primele 20 de posturi de cablu de divertisment. În plus, E! continuă să crească în mediul digital: conform comScore, utilizatorii unici şi accesările paginilor au crescut de 10 ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Bucuresti, 10.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *