metalshow

Maria Krasilowez, noul Managing Director al Tetra Pak South Eastern Europe

Tetra Pak®, liderul mondial în soluţii de procesare şi ambalare a produselor alimentare, anunță noul Managing Director al regiunii Europa de Sud Est (ESE), Maria Krasilowez. Cu o vastă experiență de business şi leadership, Maria va coordona dezvoltarea companiei în cele 14 piețe din ESE, printre care se numără și Croația, Grecia, România și Serbia.

“Sunt foarte entuziasmată să mă alătur echipei Tetra Pak South Eastern Europe. Lucrând în strânsă colaborare cu clienții noștri pentru identificarea oportunităților comune de dezvoltare, ne menținem angajamentul față de obiectivele noastre strategice: asigurarea relevanței noastre în piață pe termen lung, în timp ce vom continua să ne menținem poziția de lider al industriei prin inovație și excelență în servicii”, declară Maria Krasilowez.

Având peste 22 de ani de experiență în vânzări, marketing, strategie și inovație de produs în America de Nord și de Sud, Europa, Asia și Africa, Maria vine cu un portofoliu solid în crearea unei viziuni strategice de business, în managementul schimbării și conducerea organizațiilor multinaționale. S-a alăturat companiei în 2003 ca Global Director for Strategy & Innovation, pentru ca mai târziu să preia rolul de Sales Management Director pentru Europa de Sud. Înainte de a face parte din echipa companiei din Europa de Sud-Est, Maria a coordonat Tetra Pak Ucraina în calitate de Managing Director.

Înainte de Tetra Pak, Maria a făcut parte din echipele PwC Consulting și Eli Lilly Pharmaceuticals. Experiența sa profesională în consultanță, împreună cu viziunea de afaceri și abilitățile de leadership au ajutat la dezvoltarea echipelor și implicarea organizațiilor din care a făcut parte în furnizarea în mod constant a rezultatelor dorite.

Bucuresti, 11.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *