free download 78 travel guides written by experts

Maria Dinulescu si Tudor Chirila-maine la TVR2

Actorii Maria Dinulescu şi Tudor Chirilă sunt invitaţii celei de-a doua ediţii a emisiunii Filmul Scurt pe 2 care va fi difuzată joi, 14 aprilie, de la 23.00, pe TVR 2. Cei doi vor comenta filmele premiate, selectate de ShortsUP pentru această săptămână.

Este vorba de Suplinitorul (ll Supplente, regia Andrea Jublin), un film italian care a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj şi care a câştigat marele premiu la Clermont-Ferrand, cel mai prestigios festival de gen. Produs în 2007, filmul este o comedie care incearcă să tragă un semnal de alarmă asupra alienarii individului într-o lume în care adolescenţii se dovedesc a fi mai echilibraţi decât adulţii.

Cel de-al doilea film este Nunta Lui Oli (în regia lui Tudor Cristian Jurgiu), câştigător al Trofeul Augustin la Short Film City (Leeds, 2009), al premiului pentru cel mai bun scenariu la Timishort, cel mai bun film scurt la Next si la Anonimul (în 2009) precum şi al premiului pentru cel mai bun scurtmetraj la Festivalul Gopo (2010). Singur în bucătăria lui din București, Dorel se pregătește pentru ceea ce pare a fi o petrecere. De fapt, este vorba de nunta fiului său, care are loc în SUA. Dorel va vedea nunta printr-o cameră web, alături de doi dintre prietenii fiului său. Pe micul monitor o vor cunoaște pe mireasă şi pe tatăl ei și vor fi martori la ceremonie.

La finalul emisiunii, Maria Dinulescu şi Tudor Chirilă vor argumenta ce rol i s-ar potrivi celuilalt în unul dintre cele doua scurtmetraje ale ediţiei.

Bucuresti, 13.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *