free download 78 travel guides written by experts

Maria Coman se implica in ajutorarea copiilor cu probleme grave de sanatate

Maria Coman, realizatoarea emisiunii „Se întâmplă în România”, de la Antena 3, a participat aseară la lansarea celui de-al doilea volum din trilogia „Regele lupilor”, scrisă de George Cornilă, intitulat „Fierul zeilor”. Acest eveniment a avut un scop caritabil, toate încasările fiind donate în beneficiul Asociaţiei „Copii Suflete Speranţe”.

Maria a povestit celor prezenţi, că acum 5 ani, când citea multe forumuri dedicate mamelor, a dat peste povestea tristă a Raisei. „Raisa are paralizie cerebrală, în special din cauza medicilor care au asistat-o pe mama ei la naştere şi care până acum nu au fost pedepsiţi în niciun fel de justiţie”, a adăugat realizatoarea.

Din păcate, nu este un caz unic în România, a continuat Maria, povestind şi despre Călin şi părinţii lui, care şi-au propus să facă o clinică pentru copiii care suferă de această boală. Aşa a luat naştere centrul B2B, după multe încercări, iar cel care a ales să sprijine acest proiect a fost Mihai Neşu, „căruia nu cred că voi putea să-i mulţumesc vreodată suficient”, a încheiat realizatoarea Antena 3.

Bucuresti, 11.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *