Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Maria Buza a bagat zazanie intre juratii „Te cunosc de undeva!”

Ozana şi Andrei s-au contrazis minute bune!

Mai sunt doar douã ediţii pânã la marea finalã a celui de-al doilea sezon „Te cunosc de undeva!”, iar Maria Buzã este una dintre cele mai încercate concurente ale acestui sezon. Cristi Minculescu, Kylie Minogue, Gabriel Dorobanţu, Delia sau Demis Roussos sunt doar câteva dintre rolurile pe care ruleta i le-a adus actriţei. Nici de aceastã datã nu a scãpat ieftin. În cea de-a zecea galã „Te cunosc de undeva!” Maria a intrat în pielea Gloriei Estefan şi a trebuit sã interpreteze una dintre cele mai grele piese ale artistei. Profesorii transforming show-ului, Andrei Aradits şi Ozana Barabancea s-au contrazis minute bune în legãturã cu prestaţia Mariei.

Ozana a fost foarte încântatã de rolul Mariei: „Ştii cum te-am urmãrit? Uite-aşa cârcotaşã am fost. E o piesã cu care eu am stat foarte mult în buzunar pânã sã o cânt. E un exerciţiu de dicţie, de ritmicitate, de respiraţie, de frazare, e o piatrã de încercare pentru orice muzician care se respectã.” „Noroc cã io-s actriţã” i-a replicat Maria, care bineînţeles cã nu putea rata un asemenea moment fãrã sã facã o glumã.

Andrei Aradits şi-a început foarte frumos discursul „ Maria, eşti febleţea mea…” , însã urmãtoarele cuvinte au deranjat-o foarte tare pe doamna profesoarã de canto Ozana. „Am senzaţia cã ai fi putut mai mult” i-a spus Andrei Mariei, iar de aici, cei doi profesori „Te cunosc de undeva” s-au contrazis minute bune. A fost nevoie de intervenţia Andreei Bãlan pentru a calma spiritele la pupitrul juriului. Cum a performat Maria pe scena „Te cunosc de undeva!”, telespectatorii transforming show-ului vor putea decide sâmbãtã seara, de la 20:30, într-o nouã galã de excepţie, numai la Antena 1.

Bucuresti, 17.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *