free download 78 travel guides written by experts

Maria Andries de la GSP semneaza cea mai noua rubrica Sapte Seri

dedicată sportului

Şapte Seri prezintă în premieră, începând cu această săptămână, principalele evenimente sportive

Şapte Seri, cel mai important ghid săptămânal de petrecere a timpului liber, va include în paginile sale, începând din această săptămână, o sinteză a principalelor manifestări sportive.

Prin urmare, echipa editorială, formată din lideri de opinie pentru domeniile pe care le reprezintă, are un nou membru în persoana comentatorului sportiv al Gazetei Sporturilor, Maria Andrieş, premiată de fundaţia Freedom House, în 2007, cu distincţia “Tânărul Jurnalist Sportiv al Anului „.  Din 2003, Maria Andrieş este editorialist la Gazeta Sporturilor, unde gestionează pagina de Opinii a cotidianului sportiv şi rubrica „Fata de la ultima pagină”. Tânăra jurnalistă a susţinut tot soiul de iniţiative sportive, a făcut parte din juriul concursului “Un condei numit fair-play” (Organizat de Comitetul Olimpic Român), iar în timpul liber scrie cronică de film pentru Agenda LiterNet sau interacţionează cu cititorii săi prin intermediul blogului personal (www.blogsport.ro/andries).

„Pentru că sportul şi mişcarea sunt foarte importante pentru noi, am decis să îi acordăm atenţia cuvenită integrându-le în conţinutul editorial al Şapte Seri. Astfel, pe lângă activităţile consacrate de petrecere a timpului liber, teatru, film, petreceri, am decis să facem altfel de recomandări cititorilor noştri şi să includem în paginile pe zile a ghidului Şapte Seri atât manifestările sportive de masă cât şi activităţile sportive individuale. Este pentru prima dată în România când un ghid de petrecere a timpului liber încurajează activităţile sportive ca metodă de  recreere.”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Bucuresti, 9.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *