free download 78 travel guides written by experts

Margareta Paslaru si Itsy Bitsy promoveaza audiobookul “Basme fermecate”

{mosimage}Curtea Veche Publishing a lansat pe piaţă audiobookul pentru copii „Basme fermecate”, ce cuprinde unele dintre cele mai frumoase poveşti ale lui Hans Christian Andersen, care au încântat generaţii de copii, în minunata lectură a actriţei Margareta Pâslaru. Binecunoscută din filmul pentru copii „Veronica”, Margareta Pâslaru revine astfel la universul copilăriei şi la actorie, sub o altă formă. Dacă în filmul „Veronica” a interpretat trei roluri, acela de educatoare, zână şi împărăteasa furnicilor, de data aceasta artista joacă rolul de povestitor, aşa cum îi depăna basme seara, la culcare, şi fiicei sale, Ana Maria. Copiii vor putea asculta „Lebedele sălbatice”, „Dârzul soldăţel de plumb”, „Prinţesa şi bobul de mazăre”, „Privighetoarea” şi „Veşmântul cel nou al regelui”.
    
Margareta Pâslaru cedează drepturile de autor obţinute din comercializarea audiobookului „Basme fermecate” Spitalului de copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti unde activează ca voluntar încă din 2006 citind poveşti, ori de câte ori i se iveşte o ora liberă.
   
„Ideea de a face împreună un audiobook pentru copii ne-a venit încă din 2008. Îmi doream ca aceste poveşti să aline durerea micilor pacienţi de la Spitalul Grigore Alexandrescu atunci cand eu nu ajung la patul lor, să le citesc personal. Avem promisiuni referitoare la donarea unor CD-playere şi visez ca ele să exIste pe noptierele spitalelor de copii din ţară. În plus, mă bucur că acum poveştile vor putea ajunge la copiii din întreaga ţară cărora poate părinţii nu mai au timp să le citească datorită ritmului intens în care trăim cu toţii şi sper că îi vor ajuta să descopere minunatul univers al lui Hans Christian Andersen”, declară Margareta Pâslaru.
   
Margareta Pâslaru va promova audiobookul „Basme fermecate” printr-o suită de evenimente şi sesiuni de autografe desfăşurate în parteneriat cu Itsy Bitsy, cei mici având astfel ocazia de a o întâlni şi de a o asculta citindu-le poveşti. Primul eveniment va avea loc vineri, 12 iunie 2009, începând cu ora 18:30 la Pavilionul FasTracKids special amenajat pe aleea principală din parcul Tineretului, cu ocazia festivităţii de absolvire a primei promoţii de cursanţi ai Academiei Educaţionale FasTracKids.

Marţi, 16 iunie 2009, ora 13:00, Margareta Pâslaru va merge la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, în pavilionul de Ortopedie, pentru a se întâlni cu micuţii pacienţi şi cu personalul medical condus de domnul Profesor Jianu.
   
Duminică, 21 iunie 2009, începând cu ora 12:00, Margareta Pâslaru se va afla la standul Curtea Veche din pavilionul 14 al Romexpo, la târgul de carte Bookfest, pentru o oră de lectură, poveşti amuzante alături de cei mici şi  autografe. 

Bucuresti, 10.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *