free download 78 travel guides written by experts

Mares & Asociatii revine in prima linie a avocaturii de business din Romania

Începând cu luna septembrie, Mihai Mareș anunță revenirea societății de avocați “Mareș & Asociații” în prima linie a jucătorilor importanți din piața avocaturii de afaceri din România.

“Mareș & Asociații” a fost și este o firmă independentă, cu renume și realizări remarcabile pe piața avocaturii din România, încă din anul 2006. Clienții noștri beneficiază de o vastă experiență a membrilor echipei de avocați, experiență acumulată de-a lungul a peste 10 ani de practică în firme importante, printre care Garrigues, lider pe piața de profil în Europa continentală, al cărei birou din România l-am coordonat timp de 3 ani.

Obiectivele “Mareș & Asociații” pentru următorul an vizează, în principal: menținerea și dezvoltarea relației cu clienții actuali; să câștigăm încrederea companiilor cu afaceri în România și să ne poziționăm pe “lista scurta” a societăților de avocatură cu care acestea colaborează; să dezvoltăm relația cu societățile internaționale de avocați, care nu sunt prezente în România, devenind un partener de încredere pentru acestea, declară Mihai Mareș, managing partner.

"Suntem cu toții avocați tineri, motivați, fără îndoială cu toții am acumulat experiență, dar ceea ce pe mine, personal, m-a determinat să mă alătur acestui proiect al lui Mihai și ceea ce face ca Mareș & Asociații să fie o "echipă" este faptul că avem convingeri similare, credem în aceleași valori profesionale. Și nu numai," a declarat Ana Maria Kusak, partener Mareș și Asociații.

Echipa “Mareș & Asociații” este formată din 10 avocați de elită, dintre care 5 parteneri și 5 colaboratori, acoperind o largă arie de expertiză, inclusiv: drept comercial și societar, fuziuni și achiziții, finanțări și taxe, concurență și ajutor de stat, energie și infrastructură, tranzacții imobiliare, proprietate intelectuală, litigii și arbitraj.

Bucuresti, 12.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *