free download 78 travel guides written by experts

Marele deznodamant „Mireasa pentru fiul meu” sta sa inceapa

Un nou sezon „Mireasã pentru fiul meu” – în curând, pe ecrane!

Surprize incredibile ne aşteaptã vara aceasta la „Mireasã pentru fiul meu!”. În curând, telesoectatorii îşi vor lua rãmas bun de la actuala ediţie, în cadrul Marei finale – cea mai spectaculoasã galã de pânã acum, care ne va dezvãlui perechile pregãtite sã îşi uneascã destinele în faţa întregii ţãri, dar şi cine va câştiga premiul cel mare, iar la scurt timp, aceştia vor întâmpina cu emoţie şi bucurie noul sezon: cel de-al şaptelea din seria celui mai iubit reality show matrimonial din România!

Cu puţin înainte de aflarea marelui deznodãmânt al celui mai iubit reality show matrimonial, producãtorii se gândesc deja la urmãtorul sezon. Succesul acestei emisiuni, demonstrat şi de cotele ridicate de audienţã înregistrate zi de zi, dar şi de numeroasele mesaje trimise de telespectatori, i-au determinat pe organizatori sã înceapã pregãtirile pentru noul sezon, ce se anunţã a fi mai spectaculos, mai aventuros, mai provocator şi mai dinamic ca oricând!

Tinerii dornici sã particepe se pot înscrie completând formularul disponibil pe www.mireasapentrufiulmeu.ro, sunând la numãrul de telefon 0728.728.913 sau prin intermediul Caravanei „Mireasã pentru fiul meu” care în curând va strãbate ţara în lung şi în lat, trecând prin 15 oraşe în cãutarea viitorilor concurenţi! Singurul criteriu de înscriere este ca aplicanţii sã aibã peste 18 ani, iar bãieţii sã poatã fi insoţiţi în competiţie de cãtre mamele lor.

Se anunţã o nouã serie a poveştilor de dragoste cu întâmplãri uluitoare, cu intrigi controversate, cu momente emoţionante, lupte aprige, dezvãluiri incendiare, cu premii atractive, dar şi cu multe noutãţi surprinzãtoare!

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *