free download 78 travel guides written by experts

Marele deznodamant Burlacita se apropie

Îşi va găsi oare Bianca prinţul mult visat?

O singură ediţie îi mai desparte pe cei doi finalişti ai show-ului Burlăciţa de aflarea marelui deznodământ. Cine oare va fi alesul senzualei roşcate? A reuşit vreunul să îi fure inima frumoasei Burlăciţe? Rămâne de văzut, iar telespectatorii Antenei 1 vor putea afla răspunsul acestor întrebări astă seară, de la 20:20, în marea finală a show-ului Burlăciţa.

Doar doi concurenţi îşi mai dispută acum inima frumoasei Burlăciţe. Scafandrul Alin din Galaţi, uşor deziluzionat de comportamentul Biancăi din ultima vreme şi braşoveanul Adrian, tandru şi plin de răbdare aşteaptă cu sufletul la gură verdictul final al Burlăciţei. Urmează aşadar marea finală – un episod cu multe răsturnări de situaţie şi un deznodământ surprinzător.

Să ajungi în Ibiza şi să nu cutreieri marea la bordul unui yacht este aproape de neconceput pentru cei care îşi petrec vacanţa pe insula care nu doarme niciodată. Nici protagoniştii noştri nu puteau rata o astfel de oportunitate tentantă. Aşa că au parte de o excursie de vis în insula Formentera.

Frumoasa Burlăciţă decide să îi mai acorde o ultimă întâlnire privată scafandrului Alin, aşa că purced la întâlnire cu o baie răcoroasă în apele cristaline care înconjoară insula Formentera. Spre deosebire de experienţa tumultoasă a Burlăciţei alături de Claudiu în valurile mării, de această dată frumoasa roşcată este pe deplin relaxată şi încrezătoare în Alin. Cei doi par să se bucure de timpul petrecut împreună şi lasă de o parte pentru moment animozităţile şi subiectele delicate abordate deunăzi de scafandru.

Alin profită de timpul petrecut în compania senzualei roşcate şi îi împărtăşeşte gândurile sale: „În ciuda faptului că aici este un un reality show în care trebuia să fim rivali, eu uite că nu am fost rival cu nimeni, ba chiar am legat prietenii. Mi se pare că Adrian a ajuns să se îndrăgostească.”

Burlăciţa este uimită de modul în care concurentul încearcă să îşi ajute rivalul: „E evident că şi el mă place, m-a impresionat modul în care a vorbit despre celălalt concurent. Însă, chiar dacă Alin e mult mai pasiv, spre deosebire de Adrian care încearcă să iasă în evidenţă prin orice, parcă scafandrul îmi atrage atenţia mai mult, tocmai prin atitudinea lui. Faptul că dă dovadă de atât de mult bun simţ, sincer, pe mine nicidecum nu mă împinge în braţele altcuiva. Dimpotrivă, mă face să mă gândesc mai mult la el, la ce fel de om e, la ce caracter puternic are. Asta e o mare calitate, nu mulţi ar ceda, doar pentru ca altora să le fie bine!”

De cealaltă tabără, Alin vrea să lămurească lucrurile: „Eu sunt foarte realist. Sunt conştient că nu am ce să îi ofer. I-aş oferi luna de pe cer, dar dacă nu pot? Eu provin dintr-o familie normală, o familie simplă, ce să îi ofer; liniştea mea, gândurile mele? Nu îmi place să mă îmbăt cu apă rece. Eu îţi spun să îl alegi pe el. Băiatul ăsta chiar simte ceva pentru tine. E ceea ce cauţi, o persoană romantică, o persoană cu un caracter frumos, chiar vă potriviţi.

Va reuşi oare tânărul să o convingă pe frumoasa Burlăciţă să îl aleagă pe celălalt concurent? Sau dimpotrivă, pentru Bianca va cântări mai mult atitudinea şi sinceritatea lui Alin? Cine oare va fi alesul senzualei roşcate? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în această seară, de la 20:20, în marea finală Burlăciţa.

Bucuresti, 01.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *