Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Marelbo deschide cel de-al doilea magazin din Sibiu și ajunge la o rețea de 58 de magazine la nivel național

Marelbo România, un producător local care deține cea mai mare fabrică de încălțăminte din România deschide cel de-al doilea magazin din orașul Sibiu.

Noul magazin este localizat în centrul comercial Promenada Sibiu (strada Lector nr. 1-3A), are o suprafață de 120 m² și 6 angajați. Totodată, cu ocazia deschiderii magazinului, Marelbo ajunge la o rețea de 58 de magazine la nivel național și 740 de angajați. Compania a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 88 mil. lei.

„Suntem bucuroși să deschidem cel de-al doilea magazin al fabricii Marelbo în Sibiu și să le putem oferi încălțăminte produsă la noi în țară, fabricată 100% din piele naturală“, declară Ionuț Bobu, CEO Marelbo.

Magazinul Marelbo din Sibiu își așteaptă clienții de luni – duminică, între 10.00 – 22.00 și are în ofertă noua colecție dedicată copiilor și lansată în luna septembrie dar și alte modele de încălțăminte pentru femei și bărbați, toate din piele naturală.

Marelbo, interior magazin Sibiu

Marelbo va continua planul de extindere și în perioada următoare și va deschide 1 nou magazin în București până la finalul anului.

Toate magazinele Marelbo aparțin fabricii și prezintă prețuri reale de producător. În cei peste 30 de ani de existență, Marelbo și-a dezvoltat propriul concept integrat, pornind de la linia de producție până la distribuția în magazinele proprii dar și un magazin online. De la primul magazin deschis în anul 2000, Marelbo a continuat să dezvolte o rețea de magazine proprii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *