metalshow

Marea revansa Diaconu-Pascal, doar la TVR 1

TVR 1 va transmite sâmbata, 12 decembrie, meciul de box dintre canadianul Jean Pascal, campionul mondial versiunea WBC la categoria semigrea şi compatriotul nostru Adrian Diaconu, fostul deţinător al centurii cu diamante. TVR 1 va transmite în direct Marea revanşă Pascal – Diaconu, de la ora 5:00 şi în reluare, de la ora 21:10.

 În studioul de la Bucureşti se vor afla, alături de moderatorul Ionel Stoica, Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box şi fostul internaţional de fotbal Basarab Panduru, care este un excelent cunoscător al boxului profesionist. Comentariul meciului va fi asigurat de Narcis Şelaru.

 "Rechinul" Adrian Diaconu se bate pentru titlul mondial WBC, după ce a pierdut titlul în faţa lui Pascal (24 de victorii + 16 prin KO şi o înfrângere) pe 19 iunie 2009, fiind învins la puncte, dupa 12 reprize. Ploieşteanul, care are 26 de victorii (15 prin KO) şi o singură  înfrângere la profesionism este supranumit "Rechinul" tocmai pentru stilul său feroce de a boxa.
 Meciul se va disputa la Montreal, în uriaşa sală Centre Bell, în care au mai cucerit titluri mondiale şi alti pugilişti profesionişti români – Leonard Doroftei şi Lucian Bute. De altfel, recent învingator în fata lui Librado Andrade (Mexic) în disputa pentru centura la categoria supermijlocie, Lucian Bute a rămas în Canada special pentru a fi alături de Adrian Diaconu.

Bucuresti, 09.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *