free download 78 travel guides written by experts

Marea premieră ”Descoperă-ți frumusețea”, în această seară, de la ora 18.45, la Antena Stars

Ovidiu Buta: ”Femeile vor învăța să arate și să se simtă bine”

”Descoperă-ți frumusețea”, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale acestei toamne, are marea premieră astăzi, 18 septembrie, de la ora 18.45, la Antena Stars. În această seară, telespectatorii vor cunoaște primele 3 femei, dintre cele 33 de participante, care se vor lăsa pe mâna stiliștilor pentru o transformare spectaculoasă.

Cu experienţă internaţională în domeniu, Ovidiu Buta, unul dintre cei mai renumiţi stilişti şi jurnalişti de modă de la noi, este gazda show-ului de transformări, “Descoperă-ţi frumuseţea”.

Descopera-ti frumusetea 208c

“Toată lumea trebuie să fie cu ochii pe noi, mai ales că este o emisiune din care femeile pot afla lucruri ce le vor ajuta să arate bine și să se simtă bine. Ba mai mult, vorbim de o întâlnire cu cei mai importanți oameni din moda românească, pentru că acest show antrenează nume iconice din industrie”, spune Odiviu Buta.

În fiecare săptămână, telespectatorii urmăresc poveștile emoționante a trei femei care vor să-și schimbe viața printr-o transformare spectaculoasă de stil, dar și de atitudine. În spatele acestor transformări se află munca unei întregi echipe care le oferă participantelor șansa să-și redescopere frumusețea.

Împreună cu cele mai mari nume din zona de beauty şi fashion, Venera Arapu, Stephan Pelger, Maria Păuna şi Marius Bărăgan, Ovidiu Buta va ajuta, săptămânal, câte 3 femei care au curajul de a lupta pentru a-şi recâştiga zâmbetul, frumuseţea şi încrederea pierdute poate la un moment dat, în viaţă.

Prin ce transformări spectaculoase vor trece participantele, dar și ce sfaturi surprinzătoare vor primi de la cei mai apreciați stiliști, telespectatorii vor putea vedea în cadrul show-ului ”Descoperă-ți frumusețea”, difuzat de luni și până joi, de la ora 18.45 și sâmbăta, de la ora 20.20, la Antena Stars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *