free download 78 travel guides written by experts

Marea premiera a toamnei la Grand Cinema & More este comedia

de cinci stele „Un barbat pentru Sara”

Piesa de teatru pusă în scenă în sala de cinematograf îi are în rolurile principale pe Diana Cavallioti și Andi Vasluianu

Marea premieră a toamnei la Grand Cinema & More este o comedie de cinci stele: Un bărbat pentru Sara de Sam Bobrick. Piesa s-a jucat pe Broadway cu un succes răsunător, în sute de reprezentaţii. La Bucureşti, spectacolul de teatru face parte din stagiunea culturală 2014 – 2015 a Grand Cinema & More și va fi pus în scenă în sala de cinematograf.

Pe scenă, vom vedea cinci actori de calibru: Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis şi Andreea Vasile. Spectacolul este produs de Mișu Predescu și regizat de Claudiu Goga, poate cel mai antrenat regizor român în dramaturgie contemporană. Scenografia este semnată de Radu şi Ioana Corciva, care revin în teatru după zeci de ani în care au lucrat doar pe platourile de filmare.

Textul porneşte de la povestea Sarei, o tânără avocată de succes din New York, atât de dedicată meseriei încât stă departe de orice poveste de iubire. Într-un fel, fără să o spună prea direct, a ajuns să urască bărbaţii. Căsătoria este departe de gândurile sale. Locuineşte într-un apartament de lux şi se consolează cu ideea că munceşte pentru a trăi un pic peste medie în metropola americană.

O are însă pe mătuşa Martha, o femeie excentrică, aventurieră, gata oricând să vâneze un bărbat chipeş. Ea a decis: trebuie să o mărite pe Sara. Vorbeşte insistent despre asta şi, chiar dacă ar putea ajuge la închisoare, îi livreză bărbaţi nepoatei mult iubite. Aşa intră în joc Brandon şi Noogie. Pe primul a pus ochii de mult Martha. Este un consultant financiar de succes, are o mașină decapotabilă şi iubitele pe care şi le doreşte. Este alergic la ton, iar asta îl aduce în braţele paramedicilor şi nu numai.

Noogie, în schimb, este probabil cel mai blajin interlop din New York. A fost ales de Martha pentru a-i livra bărbaţi Sarei iar el se consideră perfect pentru asta: Noogie poate face orice. Brandon, în schimb, are un defect care complică situaţia: tocmai s-a logodit.

Comicul acestei intrigi scoate din personaje replici de o sinceritate crudă despre căsnicie și familie: program cu părinţii ei, baia cu lucrurile lui înghesuite peste ale ei, scutecele copiilor etc. Sau… ce poţi să-i spui logodnicei despre noaptea pe care tocmai ai petrecut-o în apartamentul unei alte femei? Finalul poate fi fericit, sau nu. Depinde de partea cui eşti.

Un bărbat pentru Sara îşi începe cariera printr-o stagiune exclusivă la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City. Premiera are loc pe 13 septembrie, la ora 19:00 și este urmată de reprezentaţii săptămânale. Mai multe detalii despre stagiunea culturală de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.

Locurile sunt limitate, iar biletele pot fi rezervate online 24 de ore din 24 pe www.grandentertainment.ro.

Bucuresti, 12.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *