Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Marea finala a Competitiei de gatit pentru copii: 21 de concurenti

din 7 scoli si cel mai asteptat film de animatie, Madagascar 3

· Prima ediţie a Competiţiei de gătit pentru copii se apropie de final!
· În luna iunie, echipa Good Food o ţine într-o petrecere pentru copii! Pentru a sărbători marea finală a Competiţiei de gătit în şcoli, Good Food a pregătit şi o petrecere tematică: Madagascar 3!

Sâmbătă, 9 iunie, de la ora 11.30, la Băneasa Shopping City, în zona Fountain Atrium, 21 de copii din şcolile “Mark Twain“, Şcoala 19 “Vasile Voiculescu”, Liceul “Miguel Cervantes”, Şcoala Nr. 133 “General I. Dragalina”, Şcoala NR.49, Şcoala Nr. 179, Şcoala nr. 5 “C.M. Popescu” vor da startul finalei Competiţiei de gătit în şcoli din cadrul Campaniei Copiii în bucătărie.

După 9 luni în care echipa Good Food a fost în 7 şcoli din Bucureşti, în marea finală se vor confrunta cei mai buni mici bucătari. În cadrul competiţiei, vor fi prezenţi câte trei copii din fiecare şcoală, ocupanţii locurilor I, II şi III. Concurenţii vor trebui să pregătească câte un sandvici, o salată şi un desert în 30 de minute, iar criteriile de departajare vor fi gust, apect şi originalitate. Premiul cel mare pentru locul I va fi o o excursie de patru persoane la Good Food Show, Marea Britanie, iar pentru părinţii înscrişi în campanie – o maşină Opel Meriva!

Mecanimul concursului a fost simplu – şcoala trebuia înscrisă pe site-ul www.goodfood.ro, iar în funcţie de numărul de voturi s-au ales următoarele şcoli participante în proiect. În cadrul fiecărei şcoli în care s-a derulat competiţia, primii trei câştigători s-au calificat în marea finală din iunie, iar părinţii susţinători au intrat în tombola specială, a carui premiu este o maşina pentru întreaga familie! Extragerea va avea loc în cadrul competiţiei de sambătă, 9 iunie.

În plus, pentru că iunie este luna dedicată copiilor, începând cu ora 11.30 cei care vor veni costumaţi în unul dintre personajele filmului de animaţie Madagascar, vor fi premiaţi! Invitaţii speciali ai petrecerii vor fi elevii din trupa Sobis de kangoo jumps şi corul de copii Steluţele Europei. La finalul evenimentului va avea loc proiecţia desenului animat Madagascar 3, începând cu ora 13.00, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

„După nouă luni în care am dus Campania Copiii în Bucătărie în şcolile din capitală, suntem foarte emotionaţi înaintea marii finale. Nu doar că vom oferi două premii fabuloase: o excursie la GoodFood Show în Marea Britanie şi o maşină de familie, dar ne aflăm la finalul unui proiect de suflet, prin care am încercat să aducem o schimbare în alimentaţia copiilor. În ultimele luni am povestit cătorva mii de copii despre mâncarea sănătoasă, despre ingrediente proaspete şi de calitate şi – mai ales – despre joaca în bucătărie. Mai mult, sâmbătă vom sarbători în stilul nostru şi ziua mediului alături de partenerii noştri de la Tetrapak. Va fi încă un un mod în care vom da un plus de informaţii binevenite pentru toţi copii”, a declarat Cristina Mazilu, redactor şef Good Food.

Despre Competiţia de gătit în şcoli

Competiţia în şcoli face parte din cel mai de succes proiect adresat copiilor, campania Copiii în Bucătărie, derulată de Good Food începând cu anul 2008. Pentru mai multe informaţii despre „Copiii în bucătărie” şi „Competiţia de gătit în şcoli” vă rugăm să accesaţi site-ul www.goodfood.ro.

Good Food este singura revistă de gastronomie din România care te face să gateşti din plăcere, şi care, pe lângă zona dedicata reţetelor şi meniurilor savuroase, îţi oferă şi poveşti culinare apetisante numai bune de citit când nu intri în bucătărie.

Despre Madagascar 3

Trailer: //www.goodfood.ro/articol/marea-finala-a-competitie-de-gatit-pentru-copii-si-cel-mai-asteptat-film-de-animatie-madagascar-3.html

Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotămiţa Gloria şi girafa Melman încă se luptăsă-şi găsească drumul înapoi spre casă, în iubitul lor New York, însoţiţi, desigur, de Regele Julien şi de Maurice şi Pinguinii. Aventurile lor comice îi poartă acum prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii noştri eroi îl reinventează, în stil Madagascar, evident!

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *