free download 78 travel guides written by experts

Mare desfasurare de forte la Brasov pentru o incredibila farsa marca Dan Negru

“Plasa de stele” vine săptămâna aceasta cu imagini senzaţionale dintr-o farsă care va ţine telespectatorii cu sufletul la gură. Trupe antitero, elicoptere speciale, urmăriri spectaculoase, acestea sunt doar câteva dintre surprizele ediţiei difuzate marţea aceasta, de la 20.20.

Pentru a pune în scenă această farsă extraordinară, echipa emisiunii a avut nevoie de o recuzită specială. Este vorba despre un elicopter folosit pentru acţiuni antitero, pe care echipa nu l-a putut găsi în capitală. “Plasa de stele” nu se dă însă niciodată bătută, mai ales când vine vorba de o farsă incredibil de savuroasă! Aşadar, echipa s-a deplasat pentru prima dată la Braşov, oraş care a devenit locaţia unor evenimente demne de filmele cu mafioţi.

Nu este prima dată când “Plasa de stele” părăseşte Bucureştiul în căutarea senzaţionalului. Cu siguranţă, telespectatorii îşi amintesc de farsa explozivă a lui Cătălin Moroşanu de pe Transfăgărăşan sau de cea de la Bâlea în care Ana Maria Prodan a rămas suspendată la peste 70 de metri deasupra prăpastiei. “Plasa de stele” a trecut chiar dincolo de graniţele ţării pentru a-i oferi Simonei Gherghe aventura vieţii ei, în inima Parisului. Niciuna dintre aceste farse extraordinare nu a presupus însă o aşa o amplă desfăşurare de forţe precum fasa de la Braşov. Marţi, la “Plasa de stele” telespectatorii vor descoperi cine a fost victima lui Dan Negru şi care au fost reacţiile sale în momentul în care a devenit protagonistul unei situaţii incredibile.

Cu două emisiuni la Antena 1 şi alte două la o televiziune din Chişinău, Dan Negru se menţine cel mai longeviv prezentator de divertisment din România, aflat mereu pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. De altfel, de la începutul lui 2011 şi până la bine meritata vacanţă din vară, emisiunile sale de la Antena 1: “Plasa de stele”, “Câştigi în 60 de secunde” şi “Te pui cu blondele?”, s-au menţinut mereu în top 10 emisiuni de divertisment.

Bucuresti, 26.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *