free download 78 travel guides written by experts

Maraviglia – formula de intinerire a tenului tau

Salonul de infrumusetare Maraviglia ofera clientilor sai, incepand din aceasta luna, servicii profesionale de cosmetica. Departamentul de cosmetica a fost infiintat pentru a oferi clientelor o gama larga de tratamente faciale realizate cu aparatura moderna, tehnici si produse de ultima generatie ale marcii de renume ACADEMIE. Salonul ofera tratamente distincte pentru fiecare tip de ten. "Tratamentele faciale trebuie sa fie un must-have pe lista de prioritati a fiecarei persoane. Asteptam atat doamnele, cat si domnii interesati de dobandirea unui ten de invidiat. Obtinerea si mai ales pastrarea unui ten proaspat, curat si hidratat necesita multa delicatete si atentie. Echipa noastra specializata, folosind produse cosmetice profesionale, poate reda clientilor acea prospetime a tenului pe care fiecare persoana o doreste", a declarat Valentin Tanasa, manager salon Maraviglia.

Personalul specializat al centrului Maraviglia raspunde tuturor nevoilor clientilor sai, printr-o abordare noua in domeniul cosmeticii prin imbinarea tehnicilor moderne cu produsele de calitate folosite. Tratamentele faciale realizate de specialistii Maraviglia indeparteaza tesutul adipos si efectul de barbie dubla, estompeaza ridurile, au efect de lifting, hidrateaza epiderma, relaxeaza, intineresc si elasticizeaza tenul.

Pentru mai multe detalii va invitam a vizitati site-ul www.maraviglia.ro. Unul dintre tratamentele faciale va fi prezentat in direct la EUFORIA TV, in cadrul emisiunii GETA VOINEA HAIR & STILE, in prima zi de Craciun (25 decembrie 2008), ora 14.00. Mai puteti urmari si impachetarea cu aur, prezentata marti, 16 Decembrie ora 18.00, in cadrul aceleiasi emisiuni.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *